6 cadouri ideale pentru nunta de argint

Publicat pe 20.08.2019 la 17:51 Actualizat pe 20.08.2019 la 17:53

25 de ani de casatorie, multe emotii si un cuplu pentru care, timp de un sfert de secol, fericirea s-a impartit la doi. Nunta de argint are o semnificatie aparte.

Foto: pixabay

25 de ani de casatorie, multe emotii si un cuplu pentru care, timp de un sfert de secol, fericirea s-a impartit la doi. Nunta de argint are o semnificatie aparte, pentru ca este prima aniversare importanta de casatorie si cea mai solida. Argintul reprezinta intelepciunea si intelegerea reciproca pentru cei doi parteneri trecuti deja de prima tinerete. Daca ai in familie un cuplu trainic ce urmeaza sa celebreze nunta de argint, iti oferim cateva sugestii de cadouri ideale pentru a le oferi alaturi de urarile de bine.

Flori pentru ea, vin pentru el

Femeile iubesc florile, la fel cum barbatii vor aprecia intotdeauna o sticla de vin. Doua obiecte ce par banale la prima vedere pot deveni cadoul ideal. Personalizate, atat florile, cat si vinul, pot ramane drept amintire in timp. Nu alege flori taiate, care se vor ofili in cateva zile, opteaza pentru unele mai rezistente, precum o planta in ghiveci sau pentru trandafiri criogenati. Extrem de aspectuosi, acestia pot fi oferiti cadou ”miresei de argint”. De cealalta parte, o sticla personalizata de vin completeaza perfect darul pentru cei doi, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la nunta.

Rama foto din argint cu mai multe fotografii

Amintirile sunt pentru o viata, iar cele care mai bine pastrate sunt fotografiile, care raman vesnic. Alege o rama foto compusa din mai multe poze sau un album in care sa pui 25 de fotografii. Daca mirii iti sunt persoane apropiate, precum parinti, poti lua cate o imagine reprezentativa din fiecare an de mariaj. Fii sigur ca vor fi incantati ca la celebrarea nuntii de argint sa rememoreze toate clipele frumoase petrecute impreuna.

O cina romantica

Pregateste in cele mai mici detalii o masa pentru cei doi. Alege restaurantul lor preferat sau unul unde crezi ca le-ar placea sa mearga, cere o masa retrasa si roaga-i pe chelneri sa le acorde o atentie deosebita, sa-i faca sa se simta speciali. Poti opta pentru un local unde se canta muzica live si unde cuplurile pot iesi la dans. Daca este posibil, ofera-le in dar, pe langa cina, melodia lor preferata. Momentul va fi unul emotionant pentru ei si, mai ales, neasteptat.

O excursie de weekend intr-o destinatie favorita

Daca stii ca mirii isi doresc de multa vreme sa mearga intr-o anume destinatie dar, din varii motive, nu au reusit sa-si duca la indeplinire visul, le poti face cea mai frumoasa surpriza. Ofera-le in dar, cu ocazia nuntii de argint, un sejur de un weekend. Ocupa-te de transport si de cazare si asigura-te ca vor fi tratati cu toata atentia posibila. Va fi un cadou de neuitat si o dorinta implinita chiar de tine!

Melodia lor, cu versurile gravate pe un obiect personalizat

Daca o interpretare live intr-un restaurant nu este posibila, poti opta pentru un obiect pe care sa fie gravate versurile melodiei lor preferate. Poate fi piesa pe care au dansat pentru prima data, in calitate de sot si sotie sau cea reprezentativa pentru ei, ca pereche. Orice cuplu are un cantec al lor, chiar si cei care sarbatoresc 25 de ani de mariaj. Daca ai acces la aceasta informatie, profita de ea si ofera-le in dar un accesoriu gravat.

Poate fi un colier pentru ea sau pur si simplu un tablou argintat, cu versurile inscriptionate. Emotiile vor fi garantate la primirea unui astfel de cadou!

Cupe de sampanie sau alte obiecte din argint

Respecta tema si alege sa oferi in dar un obiect din argint, reprezentativ pentru aniversarea celor 25 de ani. Alege cupe de sampanie argintate, tacamuri pe care sa fie inscriptionate numele lor si data sau un ceas de perete. Daca ii stii cu un simt al umorului dezvoltat, poti alege si un cadou ceva mai haios, precum o rama foto in care sa le pui in loc de o fotografie, caricaturile.

Se spune ca ziua nuntii este cea mai frumoasa zi din viata fiecaruia, iar dupa 25 de ani trebuie sarbatorita ca atare. Alege un cadou care sa starneasca emotie, chiar si riscul ca cei mai sensibili sa lacrimeze si sa devina nostalgici. Ofera-le, pe langa un dar atent ales, si cele mai frumoase urari de bine, la care poti adauga si o imbratisare stransa, din suflet.

În articolul

6 cadouri ideale pentru nunta de argint

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x