6 piese vestimentare de care ai nevoie în garderoba ta

Publicat pe 24.07.2020 la 12:44 Actualizat pe 24.07.2020 la 12:53

Moda şi tendinţele se schimbă constant, uneori fiind extrem de greu să ţinem pasul cu ele. Cu atâtea noutăţi în departamentul de fashion e deficil să-ţi procuri tot ce e în voga, pentru că procesul e unul foarte costisitor şi neptractic de mult ori. În ciuda acestui lucru cu anumite piese de vestimentaţie pur şi simplu nu poţi da greşi.

6 piese vestimentare de care ai nevoie

Jeanşii

Nu ai cum să dai niciodată greşi cu jeanşii! De preferat ar fi să ai 3 perechi în culori diferite, o pereche neagră, una albastru închis şi cealaltă un gri deschis. Varietatea de culori este foarte importantă, deoarece ai 3 perechi de blugi diferiţi care pot fi combinaţi în zeci de ţinute casual.

Se recoamndă blugul tip skinny persoanelor cu o conformaţie mai zveltă, iar celor mai plinute un blug de tip evazat.

Tricoul alb/negru

Tricoul alb/negru este foarte uşor de integrat în orice tip de ţinută, fie ea sport, casual sau clasică. Este uşor de accesorizat şi pune în valoare orice tip de femeie, negru şi alb fiind culori neutre.

Sacoul

Sacoul este un salvator de vieţi în orice garderobă. Oferă o tentă elegantă şi classy oricărui tip de ţinută. Poate fi purtat în nenumărate variante, făcându-l potrivit pentru evenimete de orice tip (birou, casual la cafenea, petreceri de seară etc.).

Geaca de piele

Toate femeile mai au momente de rebeliune şi nonconformism, iar geaca de piele reprezintă o piesă de rezistenţă. Este foarte versatilă, nu are reguli stricte de urmat şi poate oferi încredere ţinutei tale.

Fusta creion/ de tip cloş

Fustele de genu, mai ales fusta creion, alungesc picioarele şi subţiază silueta prin croiala specifică. Este atat de usor de combinat cu alte piese incat poti trece usor de la un look business la unul casual.

Încălţămintea albă

Fie că sunt adidaşi, pantofi cu toc sau balerini, încălţămintea albă reprezintă o necesitate în orice conjunctură. Flexibilitatea acestei nonculori o face uşor de integreta în orice ţinută, mergând la sigur. De asemena, oferă senzaţia de curat, fin.

Sursă: we love couture

CITEŞTE ŞI

Cu ce te incalti, in functie de eveniment

Ce culori se poartă în 2020

În articolul

6 piese vestimentare de care ai nevoie în garderoba ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp