LUNI, 23 MARTIE 2020

Ce culori se poartă în 2020

Alb-negru   bostonproper.com

Noile tendințe de culoare din primăvara anului 2020 sunt aici.

Iată care sunt culorile care au luat fața celorlalte în această primăvară, la capitolul modă!

ROZ

Nu avem niciun dubiu că primăvara și culoarea roz au cel mai apropiat grad de rudenie. În această primăvară, rozul este la mare căutare. Indiferent dacă apare pe imprimeuri, dungi sau paiete, nuanțele acestei culori creează contraste frumoase și un stil care te scoate din anonimat.

Nuanțe SORBET

De partea cealaltă a spectrului, nuanțele calde de primăvară sunt modalitatea perfectă de a-ți defini stilul în noul sezon. De la tonuri silențioase la pasteluri vibrante, culorile sorbet fac ca aspectul tău să pară fresh oricând. Lavandă sau piersică, această tendință de culoare este o schimbare revigorantă a ritmului către tonurile de iarnă.

ALB NEGRU

Acestea fiind spuse, aspectul alb-negru este un clasic. Cele două culori contrastante se combină perfect într-un joc dramatic. Această pereche de culori este adoptată în imprimeuri, carouri, modele houndstooth. Alb-negru se traduce prin eleganță pură și rafinament. Piesele alb-negru pot fi purtate în orice sezon.

COMENTARII

Frumusețe antică! Ce ritual de îngrijire aveau Cleopatra și Nefertiti

acum 23 zile

Misterele egiptenilor din antichitate sunt vaste, dar câteva au fost descoperite. Trucurile de înfrumusețare ale poporului egiptean nu sunt un secret.

Ce făcea Audrey Hepburn să arate așa de bine. Iată câteva dintre secretele ei

acum 29 zile

Audrey Hepburn era o actriță britanică, recunoscută drept icon în materie de film și fashion. Actrița rămâne și în zilele noastre un model de eleganță și feminitate. Frumusețea ei naturală a clasat-o printre cele mai frumoase femei din lume, iar simplitatea a fost întotdeauna criteriul ei de bază.

Diferențe pe care să le înțelegi între oja semipermanentă și gelurile UV

acum 74 zile

Ce diferențe sunt între gelurile UV și oja semipermanentă? Pentru că despre ambele știm că rezistă foarte bine.

Pregătiri pentru petrecerile de final de an - rochia perfectă aleasă cu multă atenție

acum 112 zile

Rochiile sunt mereu o investiție bună, dorită de orice femeie. Practic niciodată nu ai suficient de multe rochii. Cele festive și de club sunt o categorie aparte și pun mereu accent pe eleganţa feminină și pe liniile corporale. Pentru un look sexy, pentru o apariție remarcabilă vei fi poate dispusă să scoți din buzunar câteva sute de lei.

Joanna - companie de profesioniști cu experiență vastă

acum 149 zile

Timp de 30 de ani brandul JOANNA a fabricat produse cosmetice profesionale de înaltă calitate pentru păr, care au câștigat popularitate, și opinii excelente de către consumatori și stiliști din Europa și Orientul Mijlociu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »