Cinci trenduri pentru o nuntă de toamnă

Publicat pe 24.10.2019 la 17:16 Actualizat pe 24.10.2019 la 17:24

Pentru ca totul să arate impecabil, dar în același timp să fie conform cu sezonul, ți-am pregătit cinci trenduri demne de urmat dacă îți dorești o nuntă de poveste tomnatică.

Felicitări pentru decizia de a organiza nunta în perioada atât de minunată a toamnei. Deși nu este atât de familiară printre anotimpurile preferate de miri, toamna poate transforma evenimentul într-un spectacol de culori ce se contopesc cu decorul natural.

Pentru ca totul să arate impecabil, dar în același timp să fie conform cu sezonul, ți-am pregătit cinci trenduri demne de urmat dacă îți dorești o nuntă de poveste tomnatică.

1. Nuanțele naturii toamna trebuie să se regăsească și în cromatica nunții.

De la mov prună, la burgundiu și arămiu, paleta de culori a nunții tale trebuie să integreze acele nuanțe specifice toamnei. Accentele pastelate și neutre sunt în continuarea populare, însă nuanțele primăvăratice obișnuite în gama de culori a nunților au căpătat un văl de gheață pe deasupra. Albastrul este mai încețoșat, pastelurile capătă o doză de îngheț și albul puternic este înlocuit cu fildeșul pentru a crea o paletă cromatică de inspirație victoriană. Nuanțele întunecate amintesc de împrejurimile care se schimbă în mod natural, în timp ce pastelurile sunt responsabile de nota romantică a evenimentului. Pentru a accentua paleta de culori, adaugă câteva elemente metalice, strălucitoare și mergi pe influența cuprului în acest sezon.

2. Aranjamentele florale și buchetul de mireasă vor avea un aer sălbatic.

Proaspăt culese, florile de toamnă au acea doză de natură sălbatică, ce nu o regăsești nici în cea mai cunoscută florarie de lux din București. Bine întipărit în silueta și coloritul florilor, aerul sălbatic te trimite cu gândul la câmpuri întregi și pajiști de flori. O floare ce nu ar trebuie să lipsească din buchetul de mireasă în sezonul de toamnă este Dahlia în nuanțe burgundii. Pentru aranjamentele florale de pe mesele de la nunta este bine să alegi și câteva accente de verde prin frunze decorative sau eucalipt, grâu uscat sau ramuri de dafin. Pentru ca decorul meselor să fie unul inedit, optează pentru câteva fructe de pădure, struguri rumeniți sau flori de sunătoare.

Dacă îți dorești un buchet de mireasă care să se remarce într-o clipă, alege iedera. Vițele sale vor alungi buchetul și îi vor conferi un aer elegant, somptuos, ce poate fi adus către zona de toamnă prin combinații neașteptate de crenguțe și ciulini.

3. Adaptează ținutele vestimentare la anotimp.

Temperaturile scăzute aduc în prim plan rochiile de mireasă cu mâneci lungi și materiale pline. De asemenea, modelele din două piese sunt în tendință toamna, combinate cu pulovere din cașmir, care pun în evidență în mod elegant fustele luxoase și lungi Nu uita de dantela care completează aerul romantic al look-ului și adaugă după preferințe elemente naturale precum penele sau perlele. De asemenea, nici mirele nu trebuie uitat. Acesta poate purta un costum în nuanțe pământii, care să se îmbine perfect cu florile de la piept.

4. Tortul de nuntă trebuie să aibă un aspect nefinisat și să conțină elemente naturale.

Un alt element esențial al unei nunți reușite este tortul mirilor. Dacă în mod clasic ai fi optat pentru un tort învelit în marțipan sau cremă de zahăr, cu figurine în vârf și panglici decorative la fiecare etaj, pentru toamnă aspectul se schimbă. Acesta trebuie să fie cât mai nefinisat, să lase la vedere blaturile și crema și să fie completat de elemente naturale precum fructe întregi sau flori ce se regăsesc în mod normal în aranjamentul floral al nunții. În privința dimensiunii, torturile de nuntă se micșorează, lăsând loc unui desert suplimentar precum plăcinta, specifică anotimpului.

5. Decorul romantic și personalizat cu atenție încadrează o nuntă de toamnă.

Dacă de obicei aranjamentele erau discrete, de dimensiuni potrivite, toamna poți profita de dimensiunea încăperii pentru a crea un tablou ce include chiar și ramuri de copac. Optează pentru lumânări înalte și candelabre decorate și nu uita de nota personală pe care o poți aduce evenimentului prin elemente de caligrafie inserate fie în aranjarea meselor, ori în spațiile precum candy-bar-ul sau recepția.


În final, nunta va fi una cu o doză ridicată de romantism, va avea elemente autentice de toamnă și va bucura atât mirii cât și invitații prin aerul boem pe care îl inspiră. Ai grijă ca până și cele mai mici detalii ale nunții tale să se integreze în decorul tomnatic creat.

În articolul

Cinci trenduri pentru o nuntă de toamnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x