Cum te îmbraci la o nuntă în aer liber?

Publicat pe 02.07.2019 la 15:23 Actualizat pe 02.07.2019 la 15:27

Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți sugerăm trei ținute create special pentru o nuntă, pentru ca tu să te poți bucura pe tot parcursul serii de comoditatea outfitului, fără a ieși din tiparele unei petreceri la care să întorci priviri. Iată cum te-ai putea îmbrăca pentru o nuntă în aer liber!

Foto: pexels.com

Găsirea ținutei ideale pentru o nuntă care se va desfășura în aer liber s-ar putea să îți dea câteva bătăi de cap. Vrei să arăți impecabil în fața celorlalți invitați, dar vrei să te simți comod, în același timp. Ai vrea să te îmbraci elegant, pentru a fi în pas cu natura evenimentului, însă îți faci griji că tocurile nu vor face echipă bună cu gazonul sau că rochia de seară cu accesorii strălucitoare ar face parte din altă poveste. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți sugerăm trei ținute create special pentru o astfel de ocazie, pentru ca tu să te poți bucura pe tot parcursul serii de comoditatea outfitului, fără a ieși din tiparele unei petreceri la care să întorci priviri. Iată cum te-ai putea îmbrăca pentru o nuntă în aer liber!

Cum te îmbraci la o nuntă organizată pe plajă?

Probabil orice mireasă visează la o nuntă sub o cupolă de flori cărnoase, la apusul soarelui, când soarele pictează pe cer un spectacol de culoare, în bătaia brizei. Trendul a devenit foarte comun și în România în ultimii ani și tot mai multe cupluri aleg să își spună jurămintele cât mai aproape de valurile înspumate ale mării.

Dacă ai fost invitat la o nuntă pe plajă, primul lucru la care ar trebui să te gândești atunci când îți alegi ținuta sunt temperaturile ridicate cu care vei avea de-a face pe toată durata evenimentului. Poți renunța din start la ideea de a purta o pereche de pantofi cu toc sau o rochie dintr-un material greu sau mulat. În schimb, te poți orienta către îmbrăcămintea lejeră, din bumbac sau in, către rochiile vaporoase, din voal sau mătase, sau la sandalele de tip gladiator ori la cele cu o platformă nu foarte înaltă, pe care să le scoți în evidență cu ajutorul unui șliț generos, potrivit pentru această ocazie. Dacă vrei să afli care sunt modelele de pantofi care au revenit în trend anul acesta, iată un articol de la epantofi.ro care îți va fi de folos! Câteva accesorii metalizate vor completa perfect ținuta ideală pentru o nuntă pe plajă.

Cum te îmbraci la o nuntă rustică?

Tot mai dornice de întoarcerea la lucrurile simple, care odinioară făceau oamenii atât de fericiți, cuplurile de proaspăt însurăței aleg o locație din mediul rural pentru organizarea celei mai importante petreceri din viața lor. Jungla urbană și pretențiile acesteia sunt lăsate pe locul doi, iar hambare vechi sau case bătrânești cu curți imense îi iau locul în preferințele mirilor.

Dacă și tu vei participa la un eveniment organizat în stil rustic, e bine să știi că outfit-ul tău ar trebui să fie unul simplu de tot. Rochiile midi sau maxi sunt cele mai potrivite pentru o nuntă rustică, iar pantalonii din in și cămășile largi sunt recomandate bărbaților. Desigur, să nu uităm de minunatele ii românești, care vor face deliciul unei nunți de acest tip. În materie de încălțăminte, poți merge pe ideea unor sandale din piele sau a unor bocanci colorați. Părul prins într-un coc sau împletit în cosițe și o coroniță de flori naturale vor fi elementele cheie ale ținutei tale.

Cum te îmbraci la o nuntă în livadă?

Foarte aglomerate și uneori departe de personalitatea mirilor, restaurantele clasice încep a fi uitate, în avantajul locațiilor inedite pentru organizarea unei nunți, așa cum ar putea fi o livadă sau o vie. Nuntașii se pot bucura de bucate alese, pregătite local, dar și de multă verdeață, aer curat și un peisaj inedit pentru fotografiile de nuntă.

Dacă ai prieteni cu viziuni excentrice, așa cum ar putea fi cei care optează pentru organizarea unei nunți într-o livadă, te poți considera norocos. Nu doar că te vei bucura de o petrecere pe cinste, dar nu vei fi nevoit să păstrezi eticheta unui restaurant din oraș în materie de îmbrăcăminte. La o nuntă în livadă poți apărea îmbrăcată într-o rochie înflorată, de dimensiuni cât mai mari, pentru a-ți păstra confortul termic ridicat. La rochie poți asorta o pereche de pantofi stiletto doar dacă locația este prevăzută cu dușumea. Dacă mesele sunt organizate în aer liber, pe pământ, alege să porți balerini sau sandale simple. Completează outfit-ul lejer cu o pereche de ochelari cu rame cât mai ieșite din tipare.

Un eveniment așa cum este nunta nu ar trebui să reprezinte o ocazie în care purtăm haine sau pantofi incomozi, din dorința de a echivala pretențiile locului în care aceasta se desfășoară. Îmbracă ținute cât mai lejere și bucură-te de petrecere așa cum știi mai bine!

În articolul

Cum te îmbraci la o nuntă în aer liber?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x