Excursii de o zi cu copiii: Ce poți vizita cu familia în weekend?

Publicat pe 20.08.2020 la 13:01 Actualizat pe 20.08.2020 la 13:16

În weekend avem mai mult timp pentru cee ace contează cu adevărat, adică noi înșine și cei dragi.

Excursii de o zi cu copiii: Ce poți vizita cu familia în weekend?

Excursii de o zi cu copiii: Ce poți vizita cu familia în weekend?

profimedia

În weekend avem mai mult timp pentru cee ace contează cu adevărat, adică noi înșine și cei dragi. Așadar, profitând e vremea încă frumoasă de la sfârșitul verii, poți merge într-o excursie de zi cu familia și să îi iei și pe cei mici. Iată câteva idei.

Excursii de o zi cu copiii

1.Vulcanii Noroioși

Această destinație de o zi este situate în apropiere de București și există 2 zone care pot fi vizitate, și anume Pâclele Mari și Pâclele Mici. Din București, vei face două ore cu mașina. Copiii tăi vor fi încântați de peisajul selenar, parcă desprins din filmele SF. Pregătește o gustare pe care să o pui în rucsac, crema de soare și o pălărie și ești gata de explorat alături de copiii tăi.

2.Cetatea Poenari

Cetatea este situată la mai puțin de 200 km de București, fiind locul perfect pentru o excursie de weekend. Chiar dacă drumeția nu e lungă sau anevoioasă, trebuie să te asiguri că puștiul tău poate urca cele 1480 de trepte care te poartă până la platoul unde se găsește cetatea. Va fi minunat să parcurgi acest drum, urcând treptele prin pădurea de fag, bucurându-te de natură.

3.Zimbrăria Neagră, Bucșani

Dacă vrei să îi faci pe copii super încântați de weekend, atunci acest loc este perfect. Cele mai bune perioade pentru a vizita acest loc sunt primăvara și începutul toamnei. Iar cum începutul toamnei se apropie, poți organiza excursia. Dacă nimerești la ora de masă a zimbrilor, îi veți vedea venind din pădure.

4.Parcul Natural Comana

Frumusețea naturii, teritoriul vast pe care vă veți putea plimba și parcul de aventură pentru cei mici și cei mari sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să ajungi aici într-un weekend. Locația este în Giurgiu, destul de aproape de București. Plimbările prin pădure, fie pe jos, fie cu bicicleta, îți vor retrezi spiritul de aventură. Dacă pregătești și ceva pentru picnic într-un rucsac, cu atât mai bine.

Citește și: Cum îi stimulăm pe copii să citească? 5 metode ușor de pus în practică 5 locuri de vizitat în România

În articolul

Excursii de o zi cu copiii: Ce poți vizita cu familia în weekend?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp