Micul dejun va fi delicios! Așa trebuie să fierbi ouăle pentru a ieși PERFECTE!
Publicat pe 15.09.2015 la 21:53 Actualizat pe 15.09.2015 la 22:10
Sunt o alegere simplă și sănătoasă pentru masa de dimineață, dar uneori nu reușim să le fierbem așa cum ne-am dori
Sunt o alegere simplă și sănătoasă pentru masa de dimineață, dar uneori nu reușim să le fierbem așa cum ne-am dori.
Pentru a putea obține de fiecare dată textura potrivită, aveți nevoie de câțiva pași simpli:
1. Puneți apă într-un vas, aproximativ 2 cm și jumătate.
2. Peste acest vas, puneți un altul folosit pentru aburi.
3. Acoperiți totul cu un capac și lăsați până dă în clocot.
4. Adăugați ouăle și puneți-le la fiert timp de 6 minute (pentru cele moi) sau 11 minute (pentru cele tari). Acoperiți cu capacul.
5. Puneți ouăle într-un vas cu gheață imediat ce le scoateți din vas și apoi decojiți-le.