TRUCURI pentru REAMANAJAREA LOCUINȚEI: unde le găsești și cât de utile sunt ele

Publicat pe 26.08.2016 la 11:22 Actualizat pe 08.09.2016 la 11:07

Interiorul casei tale poate fi reamenajat rapid, fara prea multe batai de cap. Exista o multime de idei practice pe care le poti pune in aplicare, spre exemplu reconditionarea moblierului.

Reamenajarea casei, mai simplă decât ți-ai fi imaginat

Doar pentru că mobila nu poate fi înnoită în funcție de sezon, deoarece implică unele costuri substanțiale și nu oricine își permite să facă astfel de investiții, nu înseamnă că trebuie în locuința ta trebuie să se instaleze monotonia și lucrurile să rămână în aceleași locuri, întotdeauna. Reamenajarea casei este mai ușoară decât ți-ai fi închipuit vreodată! Câteva obiecte vechi, pe care le poți recondiționa singură, alte câteva accesorii noi și casa ta va arăta diferit, în mai puțin de câteva ore. Trucurile și sursele de inspirație sunt la indemâna oricui, iar cea mai simplă cale de a ajunge la ele este prin intermediul cărților de specialitate.

Proiecte DIY pentru casă

Amenajarea interioară nu este completă până nu incluzi cel puțin unul sau două obiecte recondiționate chiar de tine. Găsești peste tot idei prin care poți readuce la viață perne vechi, tablouri sau ghivece pentru flori, dar asta nu înseamnă că obiectele de mobilier nu sunt la fel de ușor de aranjat. Mai mult decât atât, poți creea spațiu în cameră, tot prin intermediul unor astfel de proiecte DIY. Spațiile noi de depozitare sunt o alternativă perfectă pentru a-ți elibera camera de zi și a face loc mai multor musafiri.

The Complete Book of Home Organization: 321 Tips (151,04 lei) si The Furniture Bible (176,58 lei) sunt 2 carti in care vei gasi cele mai ingenioase idei pentru casa.

Sfaturi utile pentru amenajarea casei

Uneori, nu redecorarea este ceea ce îi lipsește casei tale, ci câteva trucuri pentru a o menține întotdeauna proaspătă și curată. Dincolo de aranjamentele sofisticate și costititoare, aspectul îngrijit al locuinței va fi de două ori mai apreciat de toți cei care te vizitează. Este bine să încerci să economisești timp și materiale de curățare, dar fă-o în așa fel încât locuința ta să nu aibă de suferit.

Domestic bliss (102,53 lei) și Ask Aggie: For All Your Cleaning Solutions (49,04 lei) iti vor oferi sfaturi practice pe care sa le introduci in rutina ta.

În articolul

TRUCURI pentru REAMANAJAREA LOCUINȚEI: unde le găsești și cât de utile sunt ele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x