Cautare: 9 rezultate dupa tagul "amenajari interioare"

Cum să schimbi aspectul casei tale fără să cheltui o avere

acum 168 zile

Acum, la început de an, parcă simți nevoia să aduci un aer proaspăt locului pe care îl numești „acasă”. Doar că bugetul nu te încurajează musai să faci schimbări radicale.

5 lucruri la care sa nu faci economie cand iti amenajezi noul apartament

acum 207 zile

Economia aplicata unde nu trebuie poate sa duca la cheltuieli suplimentare, care sa genereze un cost final mai mare decat cel preconizat initial. Sa vedem care sunt cele 5 lucruri la care sa nu faci economie cand iti amenajezi noul apartament.

Vrei o baie minimalista? Iata 5 repere esentiale pentru decorul minimalist

acum 273 zile

Afla, din randurile de mai jos, cele mai utile idei de amenajare pentru baie, si care sunt elementele esentiale dintr-un astfel de decor.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum ne amenajăm bucătăria

acum 370 zile

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un showroom de amenajări interioare, a aflat de la Alina, cum putem să ne amenajăm bucătăria.

Cum îţi amenajezi locuinţa de tip "open space"

acum 385 zile

Un open space vine la pachet cu multe beneficii, însă, deși ai mai multă libertate și poți fi mai creativ, multe persoane nu își dau seama cum trebuie acesta amenajat. Neatza îţi vine în ajutor cu câteva reguli și sfaturi

Cum îți poți amenaja o sală de cinema acasă

acum 410 zile

Ai o mansardă, un demisol, sau o altă cameră liberă în propria locuință? Ce-ar fi să valorifici oricare dintre aceste spații amenajând o mini sală de cinema chiar la tine acasă?

Sorana, pasionată de amenajarea spațiilor interioare: ”Când încep să pictez, nu îmi prea dau seama cum trece timpul”

acum 714 zile

Sorana de la Asia, a avut o pasiune pentru pictură, transformată în prezent într-o afacere de amenajări interioare.

Trucuri pentru amenajarea grădinii tale. Idei de amenajări interioare

acum 818 zile

Izabela Uratoriu oferă câteva trucuri pentru amenajari interioare și de grădină. Aceasta vorbește despre folosirea unor obiecte de zi cu zi pentru decorarea locuinței.

TRUCURI pentru REAMANAJAREA LOCUINȚEI: unde le găsești și cât de utile sunt ele

acum 1418 zile

Interiorul casei tale poate fi reamenajat rapid, fara prea multe batai de cap. Exista o multime de idei practice pe care le poti pune in aplicare, spre exemplu reconditionarea moblierului.