Iutta dă viață pădurii de argint și lansează prima colecție de pantofi la Galateca

Publicat pe 30.03.2015 la 12:59 Actualizat pe 31.03.2015 la 17:29

Iutta, brandul cu dor de românesc, lansează în data de 2 aprilie la Galateca prima sa colecție de încălțăminte cu motive tradiționale. Noua linie va fi expusă în vitrina galeriei de artă contemporană ca parte din proiectul „Măiastra Design”, într-un decor ce are ca tematică pădurea de argint. Conceptul va da viață elementelor de inspirație eminesciană într-un set-up organic axat pe eleganța mesteacănului

Iutta, brandul cu dor de românesc, lansează în data de 2 aprilie la Galateca prima sa colecție de încălțăminte cu motive tradiționale. Noua linie va fi expusă în vitrina galeriei de artă contemporană ca parte din proiectul `Măiastra Design`, într-un decor ce are ca tematică pădurea de argint. Conceptul va da viață elementelor de inspirație eminesciană într-un set-up organic axat pe eleganța mesteacănului.

Prima colecție Iutta de încălțăminte este definită de culori, forme și texturi inspirate din natură. Linia acestui sezon este un dans al formelor și broderiilor, cu variații de design care aduc în contemporan simboluri ancestrale. De la pantofi cu toc la pantofi platformă, cizme și ghete, noua gamă introduce eleganța motivelor brodate în accesoriile unei ținute zilnice.

Fusionând aceste concepte, Iutta și atelierul NO NO NO au conceput un set-up organic numit „Pădurea de argint”, care susține povestea colecției.

“În jurul brandului Iutta se află mereu o poveste. Pădurea de argint e o fuziune modernistă a elementelor din natură, redând mestecenii din opera lui Eminescu. Decorul dezvoltă vizual acest concept și pune în scenă colecția, dându-i viață”, spune Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta.

Noua colecție de încălțăminte Iuta, numită ”Conduri cu dor”, este disponibilă aici: www.iutta.ro/conduri-cu-dor. Pe parcursul cursul evenimentului, invitații vor așterne pe hârtie cu ajutorul mașinilor de scris cele mai frumoase gânduri, conturând împreună propria poveste.

Povestitori pe parcursul serii vor fi Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta, alături de Silvia Cristescu, fashion editor și stilist pentru Viva!.

Înainte de a îl lansa pentru prima dată în țară, decorul a fost prezentat în exclusivitate la târgul Global Destination for Shoes and Accesories (GDS) din Dusseldorf, alături de cea mai nouă linie de genți, accesorii și încălțâminte Iutta ce vor fi disponibile acum spre achiziționare în shopul NeoGalateca afiliat galeriei.

PARTENERI MEDIA: Euforia Lifestyle TV, fpeople.ro, The ONE, Petocuri.ro - Cea mai selecta comunitate de femei, GLAMOUR, InStilulMeu.ro, Elegantine, Business Review, Bookblog.ro, Weart.ro, Revistaescu.ro.

PARTENERI: Galateca, NO NO NO, Materia.

SPONSOR PRINCIPAL: Editura Litera.

SPONSORI: Sis’n’Me, Bacania ROD, Domeniile Samburesti AQUA Carpatica, Centrul Shakti, Proud To Be Romanian, Minuni.ro.

În articolul

Iutta dă viață pădurii de argint și lansează prima colecție de pantofi la Galateca

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x