Este FRESH, este INCENDIAR! Delia și-a chemat gașca de prieteni și a încins atmosfera în noul ei clip

Publicat pe 12.07.2016 la 17:34 Actualizat pe 12.07.2016 la 18:13

Vară toridă, mon cher! Și pentru că sezonul estival e despre fun, dans și prieteni, o piesă ca 1234 ("Unde dragoste nu e") nu avea cum să lipsească. Melodia îi aparține Deliei și, cu siguranță, te va ridica de pe scaun și pe tine.

Vară toridă, mon cher! Și pentru că sezonul estival e despre fun, dans și prieteni, o piesă ca 1234 ("Unde dragoste nu e") nu avea cum să lipsească. Melodia îi aparține Deliei și, cu siguranță, te va ridica de pe scaun și pe tine.

Și iată că Delia a lansat, marți, clipul piesei 1234 ("Unde dragoste nu e"), ca o continuare a celebrei “Da, mamă.” A fost filmat în același loc și în același stil, însă acum nu e deloc despre supărare, e despre petrecere și prietenie. Regizat de Alex Ceaușu, clipul este cât se poate de real, căci party-ul a fost adevărat, cu oameni din viață Deliei.

În spiritul clipului, jurata X Factor a ținut să dea mai multe declarații, una clasică și serioasă și altele pentru cei care îi cunosc simțul umorului.

#1 Videoclipul este un fel de continuare a lui “Da, mamă”. Este despre viața mea, în clip apar prieteni, oameni apropiați, nu e vorba de o simplă figurație. Cam fiecare persoană de acolo are locul bine așezat . Apar toți ai mei, exact cum spun și în piesă. Piesa este făcută de Marius Moga și e un remake după celebra "Unde dragoste" nu e a lui Gheorghe Gheorghiu, care s-a simțit onorat că îi folosim refrenul. O simt că pe un stadiu 2 al "Da, mamă", doar că nu e pe nostalgie, ci pe fericire și distracție.

#2 Piesa se adresează celor cu vârste cuprinse între 5 și 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cât se poate de evident: NU mai săriți în pat, se strică salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore și în timpul lui, nu a băut și nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de așteptată, în sensul în care în ultima perioadă am cântat numai balade pop rock, așa că m-am decis să o dau și în petrecere. Life's too short to take yourself too seriously.

#3 Am două invitate special, cu care am dezvoltat o relație deosebită și vreau să le mulțumesc pentru participarea în videoclip. Îmi cer scuze că a fost prea cald în locație și v-ați dezumflat până la final, dar noi tot va iubim! Ofelia și Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand și pentru alte activități amuzante.

#4 Dacă dragoste nu e, vă aduc eu, sunați-mă.

Piesă “1234 (Unde dragoste nu e)” este al patrulea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, după mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral) și “Da, mama”. Pe materialul discografic cu numărul 4 al artistei se găsesc și colaborarile cu Taxi (“Atat de trist”) și Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar și piese noi că “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

În articolul

Este FRESH, este INCENDIAR! Delia și-a chemat gașca de prieteni și a încins atmosfera în noul ei clip

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele ore sunt critice
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x