HOROSCOPUL verii. Spune-mi ce ZODIE ești, ca să-ți spun cum îți va merge în sezonul fierbinte!

Publicat pe 29.05.2016 la 13:33 Actualizat pe 29.05.2016 la 13:48

Sezonul estival se apropie cu pași repezi și ținând cont de acest lucru, ne-am gândit că ți-ai dori să știi cum va fi această vară pentru tine. Astfel, ți-am pregătit mai jos un material, în care poți afla cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau carieră în sezonul fierbinte.

Sezonul estival se apropie cu pași repezi și ținând cont de acest lucru, ne-am gândit că ți-ai dori să știi cum va fi această vară pentru tine. Astfel, ți-am pregătit mai jos un material, în care poți afla cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau carieră în sezonul fierbinte.

Astrologul Elena Bunescu a realizat principalele previziuni astrale pentru această vară.

Berbec

DRAGOSTE: Acest domeniu va fi străbătut de un suflu nou chiar de la începutul verii. Este o tendinţă care va continua, iar dacă vei face greşeli, vei avea ocazia să le repari în lunile de toamnă. Este esenţial să nu pui pe primul loc dorinţele proprii.

CARIERĂ: Lunile de vară se anunţă aglomerate la locul de muncă, dar trebuie să ştii că în aceşti ani construieşti o structură care va sta la baza progresului viitor. Aşa că ar fi bine să fii atent(ă), prudent(ă) şi harnic(ă). În august, atmosfera poate fi ceva mai lejeră sau relaţiile cu colegii vor deveni mai agreabile, iar asta va duce la o uşoară relaxare.

SĂNĂTATE: Dintre lunile de vară, august se anunţă a fi cea mai favorabilă în acest domeniu, aducând mult dorita vindecare a afecţiunilor mai noi. Iunie şi iulie conţin elemente care favorizează recuperarea sănătăţii printr-o selecţie mai strictă a alimentelor, a metodelor de relaxare şi a tratamentelor.

BANI: În prima jumătate a lunii iunie ai putea recupera, cu eforturi mari şi negocieri intense, anumite sume. Tot acum debutează o perioadă în care te vei confrunta cu diverse ciudăţenii legate de banii ori de bunurile partenerului de viaţă sau ale familiei. Trebuie să ştii că iulie şi august aduc mai multă muncă decât beneficii.

TAUR
DRAGOSTE: Vei avea ocazii să dărâmi şi să reconstruieşti relaţiile cu cei dragi. Evenimentele pot deveni dramatice, fiindcă nevoile tale sunt mai mari ca oricând. Relaţiile deja oficializate vor trece printr-o serie de teste dure, neplăcute.

CARIERĂ: Îţi va veni, la un moment dat, rândul să evoluezi profesional, să faci paşi importanţi înainte, însă deocamdată, pe parcursul acestei veri, vei avea ocazia să testezi parteneriatele, ca să vezi care sunt şubrede şi care nu. Abia la toamnă vei putea decide cu cine mergi mai departe şi la cine renunţi. Este o perioadă de instabilitate acută, în care nu poţi controla mare lucru.

SĂNĂTATE: Chiar de la începutul verii te eliberezi de un element care a generat multe neclarităţi în diagnostic şi a exacerbat anumite simptome, ducând la erori de tratament sau de abordare. Persistă pericolul ieşirii la lumină a unor afecţiuni mai vechi, care evoluează neştiute de câţiva ani şi te şubrezesc. Ar fi bine să investighezi orice semnal pe care ţi-l trimite propriul organism.

BANI: Toate lunile de vară, până la jumătatea lui august, formează un moment de bilanţ, în care va trebui să tragi linie şi să vezi de ce resurse mai dispui. Impulsul de a cheltui peste posibilităţi va persista, în ciuda unui îndemn interior la economie şi măsură.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOPUL verii. Spune-mi ce ZODIE ești, ca să-ți spun cum îți va merge în sezonul fierbinte!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x