Mihai Bendeac asistă la propria înmormântare. Momente incredibile la iUmor!

Publicat pe 21.10.2016 la 20:39 Actualizat pe 21.10.2016 la 20:43

Mihai Bendeac asista la propria inmormantare, in editia de duminica a emisiunii iUmor.

După o zi în care, spre exasperarea lui Bendeac, pe scena iUmor se prezintă numai concurenți foarte slab pregătiți, în ediția de duminică, 23 octombrie, actorul va avea parte de o surpriză de proporții în momentul în care un concurent îi va pregăti înmormântarea și-i va cânta prohodul în direct.

Când foarte mulți concurenți se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spune Mihai Bendeac.

Chiar dacă s-a mai și distrat pe alocuri la acest moment, actorul ar avea totuși o problemă cu această situație: „Eu aș vrea să fiu incinerat. Puteți să vă gândiți la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta?

Deși i s-a părut destul de nefiresc să participe la propria-i înmormântare, Bendeac a apreciat-o ca fiind una „corectă, corespunzătoare”, dar mai ales originală. Dacă cineva l-ar fi pus să facă o listă cu tot felul de idei trăsnite, actorul spune că nu i-ar fi trecut nicio clipă prin minte să se gândească la „înmormântarea mea de viu”.

Cheloo a fost de părere că „n-a fost o înmormântare de calitate, ci una de mântuială, că de mântuire, în niciun caz nu a putut fi vorba.
La rândul ei, Delia se arată mulțumită că cel ales să fie înmormântat în direct a fost Bendeac și nu Cheloo. „Mă bucur că l-ați ales pe el. Dcă l-ați fi ales pe Cheloo, probabil că mureați dumneavoastră înainte!”

Un singur lucru l-a deranjat pe Cheloo la acest moment, faptul că nu a fost mai multă veselie. „Omul trebuie să se bucure când părăsește această existență de trei lei. Omul trebuie să bea, să se bucure, nu să plângă, că a plecat dintre noi, săracul. Stai, mă,liniștit, că viața e un chin!”, conchide Cheloo.

În articolul

Mihai Bendeac asistă la propria înmormântare. Momente incredibile la iUmor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x