• LUNI, 04 IANUARIE 2016

  TEST! Poți să găsești ursul panda printre soldații imperiali din Star Wars?

   reddit

   Internetul s-a transformat într-un spațiu de testare a propriilor limite, iar frenezia căutării ursului panda în diferite imagini pare a fi modul de distracție al multor utilizatori.

  După ce am încercat să-l găsim printre pisici, oameni de zăpadă sau bufnițe, vine rândul etapei următoare. Puteți descoperi ursul panda dintre soldații imperiali din Star Wars? Poate că vă va fi puțin mai dificil, având în vedere că imaginea este colorată în alb și negru, dar ursulețul vă așteaptă să-l descoperiți.

  Ușor, nu?

  COMENTARII

  Vei fi impresionată până la lacrimi! O fetiţă de şase ani a intrat în flăcări că să-şi salveze frăţiorul de 11 luni dintr-un incendiu

  acum 5 ore

  O fetiţă de şase ani, din Marea Britanie, şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva fratele de 11 luni din casa care a fost cuprinsă de un puternic incendiu. Din păcate, celălalt puşti al familiei, în vârstă de trei ani, nu a mai avut nicio şansă. Mama copiilor a scăpat cu viaţă.

  Imagine virală: o fetiţă s-a spălat pe cap cu crema depilatoare, crezând că e şampon. Vezi ce i s-a întâmplat

  acum 5 ore

  Fotografia a fost postată pe Twitter de sora fetiţei, Kayla Connors din Massachusetts, şi a fost redistribuită de peste o sută de mii de ori.

  Ţânţarii nu înţeapă pe oricine: vezi dacă tu te afli printre “preferinţele” lor!

  acum 1 zile

  Nu e o glumă, din cauza bolilor pe care le răspândesc, cercetătorii fac tot felul de studii în ceea ce-i priveşte pe ţânţari. Aşa au ajuns la concluzia că unele persoane sunt mai expuse decât celelalte întepaturilor, deci riscul de a se îmbolnăvi este mai mare.

  Un celebru actor de la Hollywood a cumpărat complexul de la Neptun. Vezi despre cine e vorba

  acum 1 zile

  Dacă aţi ajuns în această vara la mare şi aţi trecut prin Neptun-Olimp cu siguranţă aţi văzut că odinioară somptuosul complex a fost lăsat în paragină: pentru nostalgici, mobilierul este acelaşi de pe vremurile filmărilor cu Nea Marin.

  Ea este macheuza care nu poate trăi fără să bea sângele prietenului ei!

  acum 1 zile

  Din păcate, numărul persoanelor care se hrănesc cu sânge este în creştere. Nu se ştie ce provoacă această afecţiune şi, ca atare, nu există tratament. Tânăra din imagine nu se fereşte să-şi recunoască depedenta. În cele mai multe cazuri, aşa zişii vampiri nu dezvăluie nimănui această pasiunea lor, sunt căsătoriţi, au copii şi meserii cât se poate de normale. Se pare, însă, că asistentele medicale sunt mai predispuse acestei afecţiuni.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro