• DUMINICA, 13 AUGUST 2017

  Tu ai putea locui pe gratis într-un oraș fără electricitate? Nu te costă nimic, doar că este bântuit de fantome

   Foto: Daily Mail

  Orașele nelocuite de nimeni și bântuite de fantome, chiar există!

  Unul dintre ele se află în Montana, SUA. Nimeni nu mai locuiește aici de mai bine de 100 de ani,  iar autoritățile caută voluntari pentru a lucra la dezvoltarea stațiunii. Toate costurile sunt acoperite de Guvern, relatează Daily Mail.

  Orășelul din Montana a fost construit în 1860 de minerii aflați în căutare de aur si argint, însă în 1912 a fost devastat de un incendiu și abandonat câțiva ani mai târziu.

  Chiar dacă orașul a fost restaurat, acesta a rămas pustiu, iar puținii localnici spun că zona este bântuită de fantomele foștilor locuitori.

  Turiștii care trec prin Garnet spun că aud muzică și râsete, în special iarna, și chiar zgomotul unor uși trântite în zone în care nu există uși.

  Trebiuie să știți că există persoane care au răspuns apelului americanilor și sunt dornici să experimenteze o asemenea aventură.

  Voi ați lua-o ca pe o provocare?

  COMENTARII

  Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”: “Mama este super-eroul meu”

  acum 3 zile

  După 12 ani de pictură și desen, Michaela a decis să se îndrepte spre un alt domeniu, iar ziua în care a fost admisă la UNATC rămâne una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. A jucat în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, pe scena de la teatru, și de fiecare dată emoțiile nu au lipsit.

  Au început înscrierile pentru Ediția a XI-a a ”Conferinței Anuale Fischer International”. Un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT

  acum 4 zile

  Evenimentul este dedicat profesorilor și profesioniștilor din domeniul ELT și se bucură de o largă și semnificativă participare internațională. Înscrierile sunt deschise până pe 15 august 2018.

  Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman in grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

  acum 10 zile

  Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

  Ediția a VII-a a concursului ”ARISTOTEL” a ajuns la final

  acum 23 zile

   S-a încheiat oficial sesiunea de premiere a copiilor care au obținut rezultate deosebite la Concursul Național Interdisciplinar ” ARISTOTEL” - anul educațional 2017-2018, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României . Din cei aproape 4000...

  Florile preferate ale femeilor celebre

  acum 23 zile

  Cu frumusețea lor dezarmantă, îți va fi greu să nu te îndrăgostești de flori. Iar ca și tine, femeile celebre iubesc să primească și să ofere în dar buchete de flori și adoră să se înconjoare de plăntuțele lor preferate.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »