• DUMINICA, 13 AUGUST 2017

  Tu ai putea locui pe gratis într-un oraș fără electricitate? Nu te costă nimic, doar că este bântuit de fantome

   Foto: Daily Mail

  Orașele nelocuite de nimeni și bântuite de fantome, chiar există!

  Unul dintre ele se află în Montana, SUA. Nimeni nu mai locuiește aici de mai bine de 100 de ani,  iar autoritățile caută voluntari pentru a lucra la dezvoltarea stațiunii. Toate costurile sunt acoperite de Guvern, relatează Daily Mail.

  Orășelul din Montana a fost construit în 1860 de minerii aflați în căutare de aur si argint, însă în 1912 a fost devastat de un incendiu și abandonat câțiva ani mai târziu.

  Chiar dacă orașul a fost restaurat, acesta a rămas pustiu, iar puținii localnici spun că zona este bântuită de fantomele foștilor locuitori.

  Turiștii care trec prin Garnet spun că aud muzică și râsete, în special iarna, și chiar zgomotul unor uși trântite în zone în care nu există uși.

  Trebiuie să știți că există persoane care au răspuns apelului americanilor și sunt dornici să experimenteze o asemenea aventură.

  Voi ați lua-o ca pe o provocare?

  COMENTARII

  Mihai Călin: "Este foarte haios să lucrezi cu doamna Carmen Tănase"

  acum 3 ore

  Serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.

  Iată la ce apelează Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”, ca să iasã din rutină

  acum 6 zile

  La 26 de ani, actrița Michaela Prosan a cucerit repede telespectatorii odată cu apariția ei în serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  Gateway to ELT a polarizat energiile a peste 500 de profesori

  acum 7 zile

  Peste 500 de profesori de limba engleză au participat pe 10 martie la seminarul anual, Gateway to ELT, organizat de de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Fischer International.

  A apărut ”Balada Fructul Oprit”. Iată ce a scris un fan inspirat de serialul ”Fructul Oprit”

  acum 10 zile

   Serialul ”Fructul Orpit” a cucerit iremediabil telespectatorii din România. Că este așa, ne-o demonstrează nu doar audiențele serialului difuzat de postul Antena 1, în fiecare miercuri de la ora 20.00, ci și mesajele pe care actorii le primesc pe rețelele de...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »