• LUNI, 20 FEBRUARIE 2017

  Ce trebuie să faci ca să ai o coafură perfectă. 5 reguli pentru un look fără cusur

  O imagine impecabilă presupune în primul rând un păr frumos aranjat. Nu trebuie neapărat să te lași pe mâna specialistului pentru a avea o coafură perfectă, ci trebuie să ții cont de niște reguli de bun simț. 

  De multe ori, pentru că nu avem timp să ajungem la salonul unui hairstylist bun, alegem să ne coafăm acasă. Avem o serie de întâlniri importante, ori un eveniment de tip cocktail, la care este musai să avem părul aranjat corespunzător.

  În cazul în care timpul nu va permite să mergeți la salon, hairstylistul Cristi Pascu vă oferă câteva sfaturi elementare, cinci reguli de bază pentru a avea o coafură reușită.


  1. În primul rând, părul trebuie să fie proaspăt spălat. O coafură reușită nu poate fi realizată dacă părul are produs de styling de la coafură precedentă. Se va lucra pe un păr curăț și pieptănat.

  2. Folosește un produs de styling potrivit tipului tău de păr. Dacă vrei să mergi la sigur, apelează la produse pe care deja le-ai testat și știi sigur că oferă rezultatul dorit. Nu miză pe experimente atunci când nu poți deține controlul. De exemplu, dacă ai părul fin, folosește spumă pentru păr fin pe care deja ai testat-o și nu altceva.

  3. La fel, folosește metodă potrivită părului tău. Dacă ai părul fin, atunci ține-l pe clipsuri sau bigudiuri mai mult timp pentru a căpăta volum și o coafură care să dureze.

  4. Alege un produs de finisaj potrivit coafurii pe care vrei să o obții. Nu opta pentru un fixativ prea puternic pentru a nu îmbâcsi părul, dar nici pentru unul lejer pentru că nu va sutine coafură decât foarte puțin timp.

  5. Nu în ultimul rând, alege o coafură potrivită locului unde o vei expune. Dacă mergi la o petrecere într-o locație pretențioasă, poți miză pe coc sau să îți prinzi părul mai lejer. Dacă mergi la un pool party sau la un garden party, ori la un eveniment pe plajă sau lângă lac, ține cont că umiditatea aerului îți poate strică coafură. Părul va absorbi umiditatea, iar coafură se va lasă. Astfel, ai grijă să nu alegi o coafură prea lejera pentru că nu va rezistă în astfel de condiții.

  "Atunci când aveți un eveniment important la care aspectul estetic per total trebuie să fie impecabil, apelați la serviciile unui hairstylist bun.
  Nu improvizați acasă și nici nu mergeți pe ideea că, dacă a mers la un moment dat, rezultatul va fi garantat același. Hairstylistul are expertiză și un bagaj de informație și de experiență și va va salvă din orice impas
  ”, spune hairstylistul Cristi Păscu, cel care formează noi generații de specialiști la Academia de Coafura Cristi Pascu.

  COMENTARII

  5 beneficii dovedite științific ale uleiului de cocos

  acum 29 zile

  Deși uleiul de cocos conține foarte multe grăsimi saturate, studiile au demonstrat faptul că aceste grăsimi nu sunt nocive, ci au beneficii importante pentru sănătatea noastră, după cum vom vedea în cele ce urmează.

  Top 3 măști pe bază de ulei de cocos pentru un păr ca la salon

  acum 30 zile

  Uleiul de cocos poate fi utillizat în mai multe moduri, datorită multiplelor beneficii pe care le are. Încă din timpurile străvechi, uleiul de cocos era folosit în bucătărie dar și în medicina tradițională, pentru că are grijă de sănătatea și de frumusețea...

  Uleiul de ricin și beneficiile sale

  acum 34 zile

  Dacă nu ați încercat niciodată uleiul de ricin, acum este momentul să aflați toate beneficiile acestuia, atât din punctul de vedere al frumuseții, cât și din punctul de vedere al sănătății.

  Voi fi nașă! Ce trebuie să știu?

  acum 41 zile

  Poți comanda acum rochii de nașă si te poți bucura de un produs unic, personalizat în funcție de preferințe, care te va ajuta să bifezi cel mai reușit eveniment. Să fii naș de cununie sau de botez presupune implicare și atentie față de eveniment, dar sunt și multe întrebări cărora nu le cunoști răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!

  14 cele mai WOW ținute ale actrițelor la Gala Oscarurilor. Doamne, cum arată Halle Berry!

  acum 52 zile

  Iata cum s-au imbracat actritele la Gala Oscarurilor 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »