• SAMBATA, 17 DECEMBRIE 2016

    Cheesecake la rece, cu fructe, indiferent de sezon

    Iată o rețetă simplă de cheesecake cu fructe, fără coacere. Partea drăguță: îl poți prepara în orice sezon, fie cu fructe proaspete, de la piață, fie cu fructe din compot, sau congelate.

    Ingrediente:

    Pentru blat

    400 g biscuiți digestivi

    150 g unt

    Pentru cremă

    •  600 g cremă de brânză
    •  600 ml frișcă lichidă
    •  200 g zahăr pudră
    • 100 ml apă
    • 100 ml lapte cald
    • Un plic de praf pentru gelatină
    • Semințele de la o păstaie de vanilie (sau 2 plicuri de zahăr vanilat,)

    Pentru stratul de jeleu de deasupra

    • 400 g căpșune congelate, sau proaspete
    • 100 ml zeama scursă de la fructe în procesul de dezghețare (sau apă simplă, în cazul fructelor proaspete)
    • 3 linguri zahăr pudră
    • Un plic de praf de gelatină (10 g)
    • Pentru decor: fructe, la alegere. 

    MOD DE PREPARARE:
    Primul se face blatul. Biscuiții se fac mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie.
    Citiți continuarea rețetei aici.

    COMENTARII

    Secretele unei mese de Crăciun perfecte. Cum faci cele mai bune sarmale

    acum 9 zile

    Îți vom dezvălui secretele din spatele celor mai bune sarmale.

    20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

    acum 17 zile

    Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »