Mușchi umplut cu fructe deshidratate

Publicat pe 02.01.2013 la 23:25 Actualizat pe 02.01.2014 la 11:41

Ingrediente:
2-3 bucăți mușchiuleț de porc
caise și smochine deshidratate
vin
usturoi
ceapă
oregano
busuioc
sare
piper

Mod de preparare:
Carnea se spală și i se face un buzunar. Se umple buzunarul cu fructele deshidratate tăiate.
Mușchiuleții se pun într-o tavă, se adaugă vin, apă, ceapă, usturoi pisat, ulei, condimente.
Tava se acoperă cu folie de aluminiu, se ține la cupptor până când scade vinul, apoi se ia folia și se lasă să se rumenească.

În articolul

Mușchi umplut cu fructe deshidratate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x