• MIERCURI, 10 FEBRUARIE 2016

    Prepară un desert rapid și ușor! Prăjitura cu lămâie este soluția perfectă!

     hepta

    Prăjiturile speciale pentru ceai, fursecurile şi dulceţurile făcute în casă au gustul copilăriei din bucătăria bunicilor

    INGREDIENTE:


    - 125 g unt
    - 200 g zahăr alb
    - 2 ouă
    - 100 ml smântånă lichidă dulce
    - 20 ml lapte
    - 200 g făină
    - sucul şi coaja rasă de la 2 lămâi
    - un baton de vanilie
    - 1/2 plic de praf de copt

    PREPARARE: Ingredientele sunt pentru o formă rotundă de circa 20-22 cm. Se bat ouăle cu untul şi zahărul până se omogenizează şi se îngroaşă uşor. 

    Citește continuarea AICI

    COMENTARII

    Cinci lucruri neștiute despre SALATA DE BOEUF

    acum 7 ore

    Unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele romanilor in perioada Sarbatorilor este salata de boeuf. Insa, inainte, acesta era considerat un fel de mancare de… lux.

    Postul Crăciunului: gustări delicioase pe care le poți consuma în această perioadă

    acum 13 zile

    Iata 4 retete pentru gustari delicioase de post: baton de cereale, cacao cu lapte vegetal, budinca de post, crochete de cartofi

    SPECIALIŞTII avertizează: "CARNEA DE ŞOBOLAN e mai bună decât cea de la abatoare!"

    acum 14 zile

    Specialistii trag un semnal de alarma in privinta alimentelor pe care le consumam.

    Mâncarea gătită, întotdeauna o alegere bună! Ce trebuie să conțină meniul bebelușului tau

    acum 19 zile

    Diversificarea alimentatiei copilului nu mai este demult o provocare. Mamicile experimentate vin in ajutorul celor care abia incep sa introduca ingrediente noi in alimentatia copilului lor, cu o serie de retete gustoase si sanatoase.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Neatza cu Razvan si Dani


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro
    Ți-a plăcut ce ai citit?
    Hai să păstrăm legătura!
    Abonează-te la newsletterul happy!
    trimite