Duelul Bucatarilor: Pui arlechin vs. cotlet cu palarie

Publicat pe 17.08.2010 la 15:32 Actualizat pe 17.08.2010 la 15:37

Pui arlechin vs. cotlet cu palarie

La Duelul Bucatarilor s-au intrecut echipa galbena cu echipa verde.
Echipa galbena a pregatit o reteta de "Pui arlechin" cu pulpe de pui, piept de pui, ulei de susan, brocoli, usturoi, sos oyster, sos soia, ghimbir, telina, morcov, ardei gras, vanata, ceapa, dovlecel, caju, orez salbatic.

Echipa verde a ales sa faca reteta de "cotlet cu palarie": cotlet de porc, porumb, migdale, usturoi, portocala, vin rosu, praz, spanac, morcov, lamaie, sparanghel, ardei gras, dovlecel, sfecla rosie, unt, cascaval, zahar, smantana dulce, suc de rosii.

În articolul

Duelul Bucatarilor: Pui arlechin vs. cotlet cu palarie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x