• MARTI, 10 IULIE 2018

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  Este el un film animat pentru cei mici, dar, totodată, adulții se vor distra și ei urmărindu-l. Aceasta este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Despre ce film este vorba? Despre cea mai nouă peliculă ”Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, lansat în România la data de 13 iulie 2018. În ”Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”, îi revedți pe simpaticii monştri, care se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos. Vacanța asta îl face pe Dracula să simtă fiorii dragostei, căci el se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Ea este misteriosa căpitan de navă, Ericka. Acum, este rândul lui Mavis să joace rolul părintelui supraprotectiv, ținându-i pe tatăl ei și pe Ericka la distanță. 

  Imagini și mai multe informații, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  "Capcanele dietelor". Despre adevărul din spatele kilogramelor în plus

  acum 1 ore

  Despre cartea ”Capcanele dietelor”, despre cum putem adopta un stil de viață ce ne va permite să nu pierdem ”lupta” cu kilogramele, în clipul de mai jos.

  ”Carnea de porc a rămas cea mai «curată», nu este plină de tot felul de hormoni”, spune un medic nutriționist, la ”CulTOUR”

  acum 3 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30), medicul nutiționist Laura Ene a spus care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, dacă vrem să adoptăm un stil de viață sănătos.

  Descoperă secretele unui machiaj perfect. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel

  acum 5 ore

  Descoperă secretele unui machiaj perfect, indiferent de ocazie. AZI, la emisiunea ”CulTOUR”.

  Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

  acum 8 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 23 ore

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »