• MARTI, 18 DECEMBRIE 2018

  Întrebări... ”Crăciunești”, pentru Ana Baniciu, la ”CulTOUR”. Iată care a fost cel mai ciudat cadou pe care i l-a cerut Moșului

  Cum arată Crăciunul ideal? Ce îi place la Crăciun? Cum arată Moș Crăciun? Doar trei dintre cele 61 de întrebări ”Crăciunești” cărora Ana Baniciu le-a răspuns la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

  Care e cea mai frumoasă amintire din copilărie din perioada Crăciunului?

   Am primit de la Moș Crăciun un pian. Eu nu m-am bucurat foarte tare, pentru că, pus sub brad, pianul nu era asamblat. Erau niște cutii de carton. M-am bucurat, totuși, pentru că tata a stat toată noaptea să îl asambleze și am cântat la el dimineață.

  Care e cel mai frumos cadou pe care tu l-ai făcut de Crăciun?

  Wow! Am făcut foarte multe cadouri de Crăciun. Mă gândesc iarna asta să îi fac mamei un cadou special, să îi iau o vacanță, undeva.

   Cum miroase Crăciunul?

  Miroase a brad, a mandarine și a cozonnac.

  Care a fost cel mai ciudat lucru pe care i l-ai cerut Moșului?

  La un moment dat, într-o vacanță cu ai mei, m-am îndrăgostit de un cățeluș și i-l ceream în disperare Moșului în scrisorile mele.

  Ce fapte bune va face anul acesta, în preajma Crăciunului, care sunt preparatele care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Crăciun, ce părere are despre tăierea brazilor, când a fost ultima oară cu colindul, dar și mai multe altele, aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 19 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »