• MIERCURI, 28 MARTIE 2018

  La ”CineCOOL”, interviu cu Cristian Bota, actorul care a studiat 12 ani pianul și care a vrut să dea la Drept

  Îl știu dintr-o grămadă de filme, o grămadă de scurt metraje, iar dumneavoastră precis că îl știți dintr-una dintre cele mai frumoase reclame, în care este un fotograf care ne-a lăsat imagini de neuitat de acum un secol”, este introducerea pe care Irina Margareta Nistor o face invitatului său  la ”Cine COOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Actorul Cristian Bota a povestit cum a ajuns să joace în reclama respectivă, dar și faptul că a fost întrebat dacă el este adevăratul Samiolă Mârza, cel pe care l-a interpretat spotul publicitar dedicat singurului fotograf care a surprins momente de la Marea Unire din 1918. Cristian a mărturisit că s-a îndreptat spre actorie după ce a studiat pianul.

  Eu am făcut 12 ani de pian, foarte puțini știu chestia asta, între clasa a cincea și a opta am fost olimpic pe țară. Mama m-a dus la liceul de muzică, dar atunci a murit, cumva, arta din mine. Acolo trebuia să concentrezi toată emoția în degete, în mâni, corpul era imobil și mi se părea totul nonsens. M-am pregătit să dau la Drept, dar după vreo două sau trei luni, simțeam că nu-mi place”, a povestit Cristian.

  Cum a ajuns de la Drept la Actorie, aflați din clipul de mai jos.


  Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”, promoția 2013, clasa profesorului Adrian Titieni, Cristian Bota a urmat masterul la Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” (2016), clasa profesorului Gelu Colceag. Nominalizat la Premiul Gopo Tânără Speranță în 2014, pentru rolul din ”Poarta albă”. Actor independent, colaborează la spectacole montate la Teatrul Național, Teatrul Metropolis.

  Cristian Bota a jucat în: ”Octav” (2017), ”Un pas în urma serafimilor” (2017), ”Perfect sănătos„ (2017), ”Karmasutra” (2016) , ”O noapte în Tokoriki (2016), ”O coroană de Crăciun” (2015), ”Exodus to Shanghai” (2015), ”In the House” (2014), ”Poarta Albă” (2014), ”Closer to the Moon” (2014), ”Roxanne” (2013), ”Rebelion” (2012).

  COMENTARII

  Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

  acum 18 ore

   Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

  La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

  acum 1 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 1 zile

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 1 zile

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 2 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »