Marius Manole: ”Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”

Publicat pe 06.06.2018 la 08:46 Actualizat pe 24.08.2018 la 19:36

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

Primul lucru pe care Irina Margareta Nistor a dorit să îl afle de la invitatul său l-a trimis pe Marius Manole cu gândul la copilăria sa. Gazda emisiunii a dorit să afle care a fost primul film pe care Marius Manole l-a văzut.

Am fost la un film indian, cred că era «O floare și doi grădinari». Al doilea film la care am fost, țin minte că era cu un domn care nu avea o mână. Era un film horror și știu că îmi era foarte frică. Eram foarte descurcăreț de mic. Aveam un aranjament cu domnul ăla (n.r. de la sala de cinema) și unde era un loc liber, mă punea pe mine. Fără bani”, a povestit Marius Manole.

Invitatul ediției de CineCOOL a mărturisit că și-a dorit să devină actor după ce părinții săi l-au dus la o piesă de teatru.

Eram la Iași și se juca «Chirița în Iași». Juca Tamara Buciuceanu Botez în rolul principal și a apărut, la un moment dat, pe un cal. Nu mai văzusem în viața mea un cal pe scenă, mi s-a părut ceva extraordinar! Am fost fascinat. În clasa a noua am început să joc la Teatrul Național din Iași. Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”.

Urmăriți întregul interviu în clipul de mai jos.


Marius Manole a absolvit, în 2001, Universitatea de Arte „George Enescu”, din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe. Între 2002 - 2003, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. A participat la stagiile din cadrul Academiei Itinerante Andrei Șerban, la Horezu și la New York, atelier realizat de ICR New York cu sprijinul ICR București, în 2009.

În articolul

Marius Manole: ”Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x