Mărturisiri despre “cea mai intensă experiență”. Actrița Alina Grigore, interviu în exclusivitate la Happy Channel

Publicat pe 02.03.2018 la 16:15 Actualizat pe 30.03.2018 la 18:04

A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru.

Cunoscută actriță de teatru și de film - Alina Grigore este invitata Irinei Nistor la “CineCOOL”, ediția din cadrul emisiunii “Povești COOL”, difuzată sâmbăta și duminica , de la ora 15.30, la Happy Channel.

A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru. Invitată la “CineCOOL”, rubrică prezentată de Irina Margareta Nistor, la “PoveștiCOOL”, Alina a povestit că pregătirile pentru ”Ilegitim” au început cu un an înainte.

A fost cea mai intensă experiență a mea în industrie(…)De fapt, a început ca un proiect de cercetare. Îmi doream foarte mult să văd prin acest tip de abordare, prin care noi mai întâi dezvoltam personajul , după care începeam să scriem textul, ce se poate întâmpla.”, i-a mărturisit Alina criticului de film Irina Nistor.

Tânăra a vorbit și despre unul dintre profesorii esențiali din cariera ei, Adrian Titieni (marele actor putând fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”). “Adrian Titieni este cel care mi-a explicat foarte bine analiza procesului scenic. El a fost profesorul meu la actorie patru ani de zile”.

Tot la “CineCOOL”, Alina a dezvăluit că a vrut să se înscrie la Medicină, însă în cele din urmă, pasiunea pentru actorie a învins. Aceasta a făcut și dezvăluiri ce țin de planul personal.

“Îmi doresc ca relația de amor în care sunt în acest moment, este relația pe care o văd mergând mai departe, să se încheie cu tot ce ar trebui să aibă o relație frumoasă. De la casă până la copii. Adică, să nu se încheie.”

În articolul

Mărturisiri despre “cea mai intensă experiență”. Actrița Alina Grigore, interviu în exclusivitate la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x