8 lucruri pe care trebuie sa le faci toamna asta

Publicat pe 25.09.2013 la 16:13 Actualizat pe 25.09.2013 la 16:54

Desi ai vrea sa fie vara tot anul, fiecare sezon are frumusetea sa. Toamna, este timpul sa faci delicii culinare, sa petreci timp in natura cu cei dragi si sa te distrezi la... scobit de dovleci.

Trebuie sa incerci:

1. O petrecere intima in aer liber cu prietenii dragi - momentul perfect pentru a le prepara cunoscutilor o cina gustoasa (pui la cuptor cu rozmarin si vin rosu, cartofi copti cu ierburi aromate si salata de sezon), pe care sa o savurati in aer liber, de unde se poate vedea apusul de toamna.

2. Decoratiuni interioare din frunze multicolore - toamna, frunzele prind culori superbe de galben mustar, oranj aprins si rosu burgund. Cum ar fi sa iti decorezi masuta de cafea din sticla cu un colaj din frunze presate?

3. Plimbari lungi in parc

Toamna, parcurile sunt locurile de vis unde te poti recrea dupa o zi de munca. Ia-ti iubitul de mana, pantofii sport si o punga de popcorn si plimbati-va ore intregi pe stradutele pietruite.

4. Cadouri de Craciun home-made - sunt realizabile in acest an, daca te apuci din timp. Profita de aceasta perioada pentru a-ti descatusa "eul creativ" si a le crea copiilor/sotului/iubitului daruri simbolice.

5. Fructele sezonului - incearca anul acesta sa faci cidru din mere, placinta cu dovleac si mere caramelizate.

6. Traditiile americanilor - da start propriei competitii de scobit dovleci. Aduna-ti gasca si provoaca-i sa isi arate talentele de sculptori, contracronometru. O sa va distrati cu siguranta!

7. Iesire spontana la munte - in aceasta perioada, excursiile la munte sunt lucrul de care ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile. Alege o cabana izolata si renunta la Internet pentru cateva zile.

8. O petrecere de Halloween ca la carte: intr-o locatie decorata adecvata, purtand costume amuzante si un machiaj de zile mari.

foto: pinterest.com

În articolul

8 lucruri pe care trebuie sa le faci toamna asta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x