Fashion la 6000 m altitudine: Cele mai cool tinute pot fi postate acum prin Wi-Fi, chiar de la bordul avionului!

Publicat pe 30.05.2013 la 14:11 Actualizat pe 30.05.2013 la 15:23

Mergi frecvent in Paris pentru prezentari de moda glam si iti place sa transmiti tot ce vezi pe Instagram? De acum nu mai trebuie sa astepti pana la aterizare pentru a sharui fiecare moment din viata ta fabuloasa. Ai acces la Internet, in timpul zborului, pe smartphone, tableta sau laptop.

Timp de 9 luni, vei putea calatori in stil mare, atat din punct de vedere al comfortului la bord cat si al tehnologiei existente. Air France si KLM au introdus un program pilot prin care ofera posibilitatea pasagerilor sai de a se conecta la internet in timpul zborului. Doua aeronave Boeing 777-300 au fost dotate cu echipamente electronice Panasonic Avionics pentru a asigura conexiunea Wi-Fi pe durata curselor lungi.

Initiativa companiei este inca in perioada de testare, deci nu te bucura prea curand. Pana acum, cele doua areonave, unul apartinand de Air France si al doilea de KLM, au parcurs rutele Paris CDG - New York JFK , respectiv Amsterdam Schiphol - Panama 13:05 - 16:50.

De pe 30 mai, reprezentantii companiei spun ca vor fi introduse si alte rute, catre: Bangkok, Sao Paolo, Osaka, Kuala Lumpur, Jakarta, Lima, Panama, Singapore, Manila, Quito.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti conectezi tableta/Ipod-ul/ telefonul/laptopul la reteaua KLM, cand aeronava va atinge altitudinea de 6.000 m. Apoi, ai doua optiuni: fie te loghezi la un serviciu gratuit, prin care vei obtine informatii legate de destinatii, vreme, site-ul KLM sau cumparaturi la bordul avionului, fie la un serviciu platit de Wi-Fi, valabil o ora pentru 10.95 euro sau 19,95 euro pentru intreaga durata a zborului.

Primele companii care au introdus wi-fi la bordul avioanelor sale au fost Japan Airlines, pe ruta Tokyo-New York, inca de anul trecut. Pana acum s-au inscris in trend Delta Airlines, Turkish Airlines, United (pentru zboruri spre SUA), iar in America, jumatate din flota aeriana e deja echipata cu conexiune WI-FI, chiar si la 10 mii de metri altitudine.

Un studiu realizat de IFE Services a aratat ca din 2011, numarul avioanelor echipate cu Wi-Fi a crescut cu 60% si ca cei mai interesati de acest serviciu sunt tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

foto: Robert Alvarado

În articolul

Fashion la 6000 m altitudine: Cele mai cool tinute pot fi postate acum prin Wi-Fi, chiar de la bordul avionului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x