• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Desert cu mere, nuci, ghimbir și sos

    Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown revine în bucătăria Happy Food. De data aceasta, autoarea cărții ”Din Liverpool, în Carpați” prepară un desert. La rugămintea lui Vlad, firește.


    Arabbela pregătește und desert tocmai bun pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre un amestec de mere, nuci, merișoare, ghimbir.

    Află din clipul de mai sus care sunt ingredientele și modul de preparare.

    COMENTARII

    Dacă știi aceste lucruri despre cinematografie, ești 100% iubitor de filme

    acum 3 zile

    Criss si Vlad v-au pregatit noutati din lumea cinematografiei.

    Cum să fii o mireasă în trend anul acesta

    acum 3 zile

    Criss a vizitat-o pe Andreea Apetre la atelierul sau Blossom Dress pentru a afla care sunt ultimele trenduri in materie de rochii de mireasa.

    De ce rochia de mireasă e albă și nu de altă culoare? Iată cine a inventat acest trend.

    acum 3 zile

    Criss si Vlad va spun la Happy Day cateva curiozitati despre vestita rochie de mireasa.

    Emilia Popescu: ”Sunt foarte mulți pechinezi în meseria noastră”. Cum reacționează actrița când este atacată?

    acum 3 zile

    Despre actorii uriasi, Emilia Popescu spune ca nu se poate supara pe ei cand ii fac observatii. In schimb, despre cei mici...

    Emilia Popescu știe ce va fi într-o viață viitoare: ”Are legătură cu firea contemplativă”

    acum 3 zile

    In interviul acordat Ancai Turcasiu la ”Happy Tribute”, actrita Emilia Popescu a marturisit ca ea crede in reincarnare.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro