• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Desert cu mere, nuci, ghimbir și sos

    Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown revine în bucătăria Happy Food. De data aceasta, autoarea cărții ”Din Liverpool, în Carpați” prepară un desert. La rugămintea lui Vlad, firește.


    Arabbela pregătește und desert tocmai bun pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre un amestec de mere, nuci, merișoare, ghimbir.

    Află din clipul de mai sus care sunt ingredientele și modul de preparare.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Neatza cu Razvan si Dani


    WeAre1.ro

    weare1.ro


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro