• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Desert cu mere, nuci, ghimbir și sos

    Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown revine în bucătăria Happy Food. De data aceasta, autoarea cărții ”Din Liverpool, în Carpați” prepară un desert. La rugămintea lui Vlad, firește.


    Arabbela pregătește und desert tocmai bun pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre un amestec de mere, nuci, merișoare, ghimbir.

    Află din clipul de mai sus care sunt ingredientele și modul de preparare.

    COMENTARII

    Marian Râlea: „Mama a crezut foarte mult în noi”

    acum 21 ore

    Cel care a bucurat inimile copiilor în fiecare dimineata a venit la Happy Tribute. El a vorbit despre lucrurile care il intristeaza si despre cele care il fac fericit deopotriva.

    „Magicianul” de la Abracadabra și-a propus să facă ocolul în jurul Pământului

    acum 21 ore

    Cel care a bucurat inimile copiilor în fiecare dimineata a venit la Happy Tribute.

    Și bărbații au un rai al lor! Cum arată colecția primăvară-vară 2017 pentru bărbați

    acum 21 ore

    Sub indrumarea lui Stephan Pelger, Vlad a aflat ce obiecte vestimentare se poarta in acest sezon, in randul barbatilor.

    Acum o sută de ani nu exista concepția de model sau manechin

    acum 21 ore

    Criss si Vlad va aduc in atentie lucruri mai putin stiute despre moda si capriciile ei. Doar la Style pe faza.

    Știați că diferențele de statut erau mai mari în secolul XVI decât sunt în prezent? Aflați mai multe la Happy Night

    acum 2 zile

    Filip Lucian Iorga vorbeste desre procesul de creatie al colectiei „Istorie cu blazon”.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro