• MARTI, 07 NOIEMBRIE 2017

  Carmen Tănase este și medic veterinar de ocazie: “Într-un fel, am și această profesie"

  Atunci când era copil Carmen Tănase și-a dorit să devină medic veterinar, nu actriță. Însă, când a crescut, a ales să dea admiterea la Actorie, și nu la medicină veterinară. Dar iubirea pentru animale a rămas la fel de mare.

  Chiar dacă nu a urmat studii de specialitate, Carmen Tănase este considerată de prietenii săi o adevărată ”sursă de încredere” atunci când vine vorba de sfaturi privind animalele, motiv pentru care nu puțini sunt cei care apelează la sfaturile sale.

  Într-un fel, am și această profesie (n.r. cea de medic veterinar). Îmi cer sfaturi toți prietenii mei care au probleme cu animalele lor. Primul telefon îl dau la mine și nu la medicul veterinar, ceea ce nu e bine, dar dacă m-am născut cu animalele pe piept, ca să zic așa, cam știu din experiență și atunci le spun. Cumva, nu mi-am părăsit prima dorință, niciodată! Voiam să am o fermă, să merg călare, să hrănesc vițeii cu biberonul.”, a povestit Carmen Tănase la emisiunea Happy Night, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »