• MIERCURI, 08 MARTIE 2017

    Aţi mâncat lasagna cu spanac şi praz? Acum e momentul să o încercaţi

    Cu toţii ştim că spanacul este un aliment foarte bogat în vitamine şi este recomandat să îl consumăm cât mai des. Ce ne facem când nu ne place gustul lui, dar vrem să îl includem în alimentaţie? Îl combinăm cu praz. Anca Lungu a fost invitata lui Vlad la Happy Food şi a gătit lasagna cu spanac şi praz.

    Combinaţia dintre praz şi spanac este absolut genială. Se completează perfect aceste arome”, spune Anca Lungu despre alegerea făcută.

    Ingrediente:

    • Spanac
    • Praz
    • Foi de lasagna
    • Lapte
    • Unt
    • Făină
    • Nucşoară
    • Zeamă de lămâie
    • Ouă de prepeliţă
    • Sare
    • Piper

    Urmăriţi clipul alăturat şi pregătiţi şi voi această reţetă neobişnuită de lasagna.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »