• JOI, 10 MAI 2018

  5 secrete din culisele serialului ”Doctor House”

  ”Doctor House” se difuzează lapostul Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30. tvhappy.ro vă invită să pătrundeți în culisele acestei producții. De aceea vă vom spune cinci secrete din culisele celui mai vizionat serial din întreaga lume, așa cum a fost declarat ”Doctor House”.

  1. În timpul probei dată de actorul Hugh Laurie pentru rolul lui Gregory House, unul dintre producătorii executivi a exclamat: ”Vezi, asta vreau pentru rolul ăsta, un actor american!”. Ce nu știa, însă, producătorul este că Hugh Laurie este, de fapt, de originie britanică.

  2. Numărul apartamentului în care locuiește Gregory House nu este ales întâmplător. Apartamentul 221B este un omagiu adus celebrului Sherlock Holmes, care locuiește pe Baker Street nr 221B. De altfel, personajul Gregory House a fost inspirat de poveștile celebrului detectiv Sherlock Holmes.

  3. Trei dintre cei șase personaje principale sunt stângace. Lisa Cuddy (interpretată de Lisa Edelstein),Eric Foreman (Omar Epps) și James Wilson (Robert Sean Leonard).

  4. Medicii recomandă ca batonul să fie folosit în diagonală cu piciorul bolnav. Firește, pentru că și el este medic, House știe și el acest lucru. Doar pentru că nu-i plac regulile, el ține bastonul pe aceeași parte cu piciorul lui bolnav.

  5. Actorului Hugh Laurie nu i-a plăcut de la bun început denumirea serialului.


  Citește și ”Filmările pentru «Doctor House» l-au ținut ani buni departe de familie”  și ”7 replici de duh ale nonconformistului Doctor House: «Încă e ilegal să faci autopsie unei persoane vii?»


  Serialul ”Doctor House” ni-l prezintă doctorul Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie). Acesta este un geniu medical nonconformist, care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey. Specializat în diagnosticări și în boli rare, House este arogant, cinic, mizantrop, un om dificil, dar un medic strălucit, un geniu, chiar. Acolo unde colegii lui nu găsesc soluții, dr. House descoperă în corpul pacienților săi sursa răului.

  COMENTARII

  La Happy Channel revine serialul „Velvet”

  acum 11 ore

  La Happy Channel revine povestea de iubire dintre Ana (Paula Echevarria) şi Alberto (Miguel Angel Silvestre), protagoniștii serialului „Velvet”.

  Sâmbătă, la Happy Channel, ai ultimul episod din serialul cu peste 100 de milioane de vizualizări

  acum 11 ore

  Serialul corean ”Cântec pentru suflet”, difuzat de postul Happy Channel ajunge la final.

  Imagini nepublicate, până acum, cu actrița Edith Gonzalez. Arată SUPERB! FOTO ÎN ARTICOL

  acum 13 ore

  Actrița, pe care o puteți urmări, de luni până vineri, la Happy Channel, în serialul ”Salome” a publicat pe contul său de instagram o colecție de fotografii despre care spune că nu le-a mai arătat.

  Ce se poate întâmpla când o femeie se revede cu un vechi prieten, în timp ce actualul muncește și în vacanță?

  acum 2 zile

  Actualul iubit al lui Kate petrece prea mult timp la serviciu. El muncește chiar și în vacanța lor la malul mării. Destinul face ca, în același loc cu ei, să fie un vechi prieten de-al femeii. El este dispus să petreacă timp cu ea. Ce-i rămâne lui Kate de făcut? ...

  Un cuplu de excepție: ea vrea o nuntă ca în basme, el încurajează nunțile fără prea mari cheltuieli

  acum 2 zile

  ”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți miercuri, de la ora 20.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »