• JOI, 10 MAI 2018

  5 secrete din culisele serialului ”Doctor House”

  ”Doctor House” se difuzează lapostul Happy Channel de luni până joi, de la ora 23.00. tvhappy.ro vă invită să pătrundeți în culisele acestei producții. De aceea vă vom spune cinci secrete din culisele celui mai vizionat serial din întreaga lume, așa cum a fost declarat ”Doctor House”.

  1. În timpul probei dată de actorul Hugh Laurie pentru rolul lui Gregory House, unul dintre producătorii executivi a exclamat: ”Vezi, asta vreau pentru rolul ăsta, un actor american!”. Ce nu știa, însă, producătorul este că Hugh Laurie este, de fapt, de originie britanică.

  2. Numărul apartamentului în care locuiește Gregory House nu este ales întâmplător. Apartamentul 221B este un omagiu adus celebrului Sherlock Holmes, care locuiește pe Baker Street nr 221B. De altfel, personajul Gregory House a fost inspirat de poveștile celebrului detectiv Sherlock Holmes.

  3. Trei dintre cei șase personaje principale sunt stângace. Lisa Cuddy (interpretată de Lisa Edelstein),Eric Foreman (Omar Epps) și James Wilson (Robert Sean Leonard).

  4. Medicii recomandă ca batonul să fie folosit în diagonală cu piciorul bolnav. Firește, pentru că și el este medic, House știe și el acest lucru. Doar pentru că nu-i plac regulile, el ține bastonul pe aceeași parte cu piciorul lui bolnav.

  5. Actorului Hugh Laurie nu i-a plăcut de la bun început denumirea serialului.


  Citește și ”Filmările pentru «Doctor House» l-au ținut ani buni departe de familie”  și ”7 replici de duh ale nonconformistului Doctor House: «Încă e ilegal să faci autopsie unei persoane vii?»


  Serialul ”Doctor House” ni-l prezintă doctorul Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie). Acesta este un geniu medical nonconformist, care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey. Specializat în diagnosticări și în boli rare, House este arogant, cinic, mizantrop, un om dificil, dar un medic strălucit, un geniu, chiar. Acolo unde colegii lui nu găsesc soluții, dr. House descoperă în corpul pacienților săi sursa răului.

  COMENTARII

  Vă plac poveștile de dragoste? Atunci, trebuie să vedeți filmul ”Pensiunea lui Cupidon”

  acum 9 ore

  Cui nu-i place o poveste de iubire cu final fericit? Că filmul ”Pensiunea lui Cupidon” va avea sau nu un final fericit vă veți cnvinge duminică, 27 mai, la Happy Channel, de la ora 18.00.

  Un fan o imită PERFECT pe Soraya Montenegro din ”Sărmana Maria”. Clipul ăsta a devenit viral!

  acum 13 ore

  “Sărmana Maria” se difuzează și la postul de televiziune Happy Channel. De luni până vineri, de la ora 16.00, vei putea urmări câte PATRU episoade din serialul ce o are pe Thalia în rolul principal.

  ”Neveste disperate”, în varianta argentiniană: ”Amas de Casa Desesperadas”

  acum 1 zile

  Deținător a 38 de premii câștigate, printre care șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur, serialul ”Neveste Disperate” este difuzat de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

  Ce spune iubita lui Kerem Bursin despre presupusa lor nuntă

  acum 2 zile

  Lansat în 2017 în Turcia, ”Inima Orașului” (titlul original: ”Bu Şehir Arkandan Gelecek”) a curerit rapid telespectatorii. Devenit un adevărat fenomen în Turcia, serialul a trecut rapid granițele țării.

  Clipul ăsta e viral pe internet. De câte ori a urlat ”IEȘI AFARĂ” Soraya Montenegro din serialul ”Sărmana Maria”

  acum 2 zile

  Fanii serialului ”Sărmana Maria” (difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00) au realizat un clip cu una dintre cel mai des rostite replici ale personajului negativ Soraya Montenegro, interpretată de Iati Cantoral.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »