• VINERI, 28 SEPTEMBRIE 2018

  Film după povestea de viață a unui român, care și-a căutat familie adoptivă și a schimbat legea Educației în America

  ”În căutarea unei familii” (”Finding a Family”), film difuzat duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel, are la bază povestea reală a românului Alex Chivescu.

  Alex Chivescu este românul care a reușit să schimbe legea Educației în America. Până să ajungă aici, însă, Alex a trecut printr-un adevărat iad. 

  Nascut în România, Alex a ajuns în America pe când avea doar doi ani. Însă, la scurt timp după stabilirea pe pământul făgăduinței, părinții lui s-au despărțit, iar Alex nu și-a mai revăzut niciodată tatăl. Pe când avea doar 10 ani, Alex a mai primit o lovtură cruntă: mama sa, cea care îl creștea, a avut un accident. În urma loviturii, mama lui a fost afectată psihic. Șase ani de la accident, Alex a fot mutat dintr-un centru de plasament în altul. Cu toate astea, el a avut șansa să meargă la crsurile uneia dintre cele mai prestigioase școli din Michigan. Alex Chivescu a fost un elev strălucit și visa să ajungă Harvard.

  Numai ca situația familială îl împiedica. Dar nu a renuțat la visul său. El a făcut un lucru surprinzător: a început să-și caute o familie adoptivă, trimițân scrisori unor persoane necunoscute, în speranța că se va găsi cineva care să-i ofere o casă și o familie.
  Jim si Suzanne Bante, care aveau deja patru copii, l-au luat la ei și i-au oferit lui Alex un cămin și o nouă viață, iar el a reușit, astfel, să fie primit la Harvard.

  Datorită experienței lui Alex, legea Educației a fost modificată de Senatul American pentru ca nici un student aflat în grija statului sau într-o familie adoptivă să nu mai aibă probleme la admiterea în universitate din pricina districtului sau a școlii de unde vine.

  Duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel veți putea urmări filmul ”În căutarea unei familii”, bazat pe povestea de viață a românului Alex Chivescu. Un film cu Kim Delaney, Jared Abrahamson, Sarah-Jane Redmond.

  COMENTARII

  Vine Crăciunul, deci, începe bătălia beculețelor. Cine are cea mai frumoasă casă cu luminițe colorate?

  acum 4 ore

  Nu e ușor să îți pregătești casa pentru Crăciun. Mai ales când ai doi vecini care vor să dețină titlul de “Cea mai frumoasă casă de Crăciun”.

  Ai grijă ce îți dorești de Crăciun, că s-ar putea să primești… cu vârf și îndesat

  acum 23 ore

  ”The Christmas Clause” este filmul programat de Happy Channel pentru marți, 18 decembrie, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Morala filmului, pe care îl puteți urmări de la ora 18.00, ar putea fi ”Ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să ți se și întâmple”

  Filmele săptămânii, la Happy Channel. Maratonul filmelor de Crăciun continuă

  acum 1 zile

  Iată ce veți putea urmări la Happy în săptămâna 17-23 decembrie 2018.

  Frumoasa Denise Richards vine la Happy Channel într-o super-comedie! AZI, de la 18.00

  acum 1 zile

  În seara aceasta, de la ora 18.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun, Happy Channel vă invită să o urmăriți pe frumoasa Denise Richards în comedia romantică ”Reuniune de Crăciun” (”A Christmas reunion”).

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 4 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »