• JOI, 31 MAI 2018

  Happy Channel sărbătorește Ziua Copilului cu un film de referință, multipremiat la festivalurile de profil

   Duminică, de la ora 17.30, Happy Channel a rezervat o surpriză pentru cei mici: un film de aventură multipremiat la festivalurile de film. Este vorba despre ”Heidi”, peliculă realizată în 2015. 

  Pelicula a primit șase nominalizări printre altele, pentru costume, muzică, scenariu. Dar, totodată, și-a adjudecat alte patru premii. Cele mai recente sunt cele obținute, anul trecut, la Wisconsin Film Festival și la Portland International Film Festival. La ambele festivaluri ”Heidi” a fost desemnat cel mai bun film pentru copii. În 2016, la ”Bavarian Film Awards” și la ”German Film Awards”, ”Heidi” și-a adjudecat premiile pentru cel mai bun film pentru copii.

  Filmul ”Heidi” spune povestea unei fetițe orfane, care este crescută de mătușa ei. Însă, aceasta o trimite ”la țară”, la bunicul ei din Alpii elvețieni. Bătrânul nu este încântat de idee, dar, în cele din urmă, ajunge să o cunoasă și să o îndrăgească pe nepoata lui. Heidi se împrietenește cu Peter, un puști care ducea caprele la păscut. Heidi este extrem de fericită cu acest stil de viață. Însă, bucuria ei este umbrită de faptul că trebuie să meargă mai rar prin munți, cu animalele, pentru a merge în oraș, la școală. 

  După un timp, mătușa lui Heidi vine să o ia pe copilă, pentru a o duce la oraș, în Frenkfurt, acolo unde, spune femeia, este locul unei domnișoare adevărate. Aici, ea este obligată să învețe bunele maniere. Cum se schimbă viața copilei puteți vedea duminică, 2 iunie, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  Din distribuție:  Anuk Steffen, Anna Schinz, Lilian Naef.

  COMENTARII

  Ce se poate întâmpla când o femeie se revede cu un vechi prieten, în timp ce actualul muncește și în vacanță?

  acum 1 zile

  Actualul iubit al lui Kate petrece prea mult timp la serviciu. El muncește chiar și în vacanța lor la malul mării. Destinul face ca, în același loc cu ei, să fie un vechi prieten de-al femeii. El este dispus să petreacă timp cu ea. Ce-i rămâne lui Kate de făcut? ...

  Un cuplu de excepție: ea vrea o nuntă ca în basme, el încurajează nunțile fără prea mari cheltuieli

  acum 1 zile

  ”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți miercuri, de la ora 20.00.

  Copila din ”Elif” citește cu... picioarele în apă

  acum 1 zile

  Pe Isabella Damla Guvenilir o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Serialul ”Poldark” ajuge la final. Iată când se va difuza ultimul episod al serialului de la Happy Channel

  acum 1 zile

  Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

  Primul sezon al serialului ”Pompierii din Chicago” ajunge la final

  acum 2 zile

  ”Chicago Fire” (”Pompierii din Chicago”) are o serie de premii în palmares, printre care și cel de ”Cel mai bun actor într-un serial dramă”, pe care Talylor Kinney (care joacă în rolul Locotenentului Kelly Severide) și l-a adjudecat, anul trecut, la People's Choice Awards.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »