Luni (9 octombrie), de la ora 19.00, în ultimul episod al mini-seriei “Blestemul”. Mirciulică este răpit, iar Doruleț apelează la un gest incredibil pentru a-l salva

Publicat pe 06.10.2017 la 17:28 Actualizat pe 09.10.2017 la 12:13

Luni (9 octombrie), de la ora 19.00, Happy Channel difuzeaza ultimul episod din "Blestemul", prima mini-serie a productiei "O gramada de caramele".

Suspansul atinge cote maxime în ultimul episod al mini-seriei “Blestemul”, care se va difuza luni (9 octombrie), de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel! Doruleț (Augustin Viziru) și Victor (Vlad Gherman) vor face tot ce le stă în puteri pentru a-l salva pe Mirciulică (Silviu Mircescu), a cărei viață atârnă de un fir de ață.

Sfârșitul primei părți a producției “O grămadă de caramele” îi vor face pe Doruleț și Victor să treacă prin situații critice pentru a-l ajuta pe Mirciulică. În episodul opt, ultimul episod din "Blestemul", băieții își vor uni puterile pentru a-și ajuta prietenul. Întrucât a furat de la cine nu trebuie, Mirciulică ajunge pe mâinile unor oameni periculoși. Doruleț și Victor își pun viața în primejdie pentru a-l ajuta.

La ce gest incredibil apelează ei, dar și ce întorsătură vor lua lucrurile, telespectatorii vor afla luni (9 octombrie), de la ora 19.00, urmărind sfârșitul primei părți, “Blestemul”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Povestea nu se oprește însă aici!

Episoadele din "Păcatul", cea de-a doua parte a producție “O grămadă de caramele”, vor putea fi urmărite din 16 octombrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Luni (9 octombrie), de la ora 19.00, în ultimul episod al mini-seriei “Blestemul”. Mirciulică este răpit, iar Doruleț apelează la un gest incredibil pentru a-l salva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x