• JOI, 10 AUGUST 2017

  Nu știai asta! Actorii ”Brave and Beautiful” au luat lecții de călărie chiar de la echipa care i-a antrenat pe actorii din ”Game of Thrones”

  ”Brave and Beautiful” - ”Cesur ve Güzel" este noul serial turcesc care te va ține captiv în fața micului ecran, numai la Happy Channel.

  Serialul de acțiune pe care îl vei putea urmări din 14 august, de lun până joi, de la ora 20:00, îi are ca protagoniști pe Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ), doi actori renumiți în Turcia și nu numai.

  Poate nu știați, dar pentru a realiza anumite scene dificile, actorii s-au antrenat chiar cu echipa care a lucrat cu actorii din celebra serie ”Game of Thrones”.

  Mai exact, echipa kazahă care i-a învățat pe actorii americani să călărească s-a deplasat și pe platourile de filmare din Turcia, unde le-a dat lecții de echitație celor doi protagoniști. De asemenea, i-a ajutat să facă anumite cascadorii cu exemplarele cabaline.

  Pentru a fi cât mai buni, au învățat de la cei mai buni.

  Drama “Brave and Beautiful”(“Iubire și răzbunare”) spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levent). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale.

  COMENTARII

  Leticia Calderon, în costum de baie, la 49 de ani! Cum arată ACUM protagonista din ”Esmeralda”

  acum 3 zile

  Frumoasa cu ochi verzi, mama a doi copii, este devotata meseriei, dar si fiilor ei, Luciano si Marco.

  Serialul care a cucerit Spania-“Iubire și răzbunare” se lansează, astăzi, la Happy Channel

  acum 6 zile

  Cel mai nou blockbuster turcesc - “Iubire si razbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) incepe, luni-14 august, la Happy Channel cu un maraton special de trei ore.

  În “Iubire și răzbunare”(“Brave and Beautiful”), Kıvanç Tatlıtuğ este un om cu sânge rece

  acum 7 zile

  Serialul de mare succes il aduce in fata telespectatorilor pe Kıvanç Tatlıtuğ, castigatorul Best Model of Turkey si Best Model of The World.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro