Adamari López, mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit înainte să slăbească. Cum o tratau colegii

Publicat pe 05.03.2024 la 20:39 Actualizat pe 07.03.2024 la 17:39

Adamari López pierduse lupta cu kilogramele în urmă cu câțiva ani și nu o dată a fost jignită din această cauză. În ciuda faptului că ai săi colegi știau că boala îi înfluența greutatea, s-a simțit discriminată chiar și la locul de muncă.

colaj de imagini cu adamari lopez inainte si dupa ce a slabit

Adamari López pierduse lupta cu kilogramele în urmă cu câțiva ani și nu o dată a fost jignită din această cauză. În ciuda faptului că ai săi colegi știau că boala îi înfluența greutatea, s-a simțit discriminată chiar și la locul de muncă.

Profimediaimages.ro

Adamari López spune că dacă a fost discriminată la locul de muncă din cauza greutății sale. Prezentatoarea și-a reamintit de insultele crude pe care le-a primit atunci când era supraponderală.

Spune că s-a simțit discriminată la vremea respectivă și șefii săi încercau să-i limiteze aparițiile. Asta în ciuda faptului că greutatea corporală îi era afectată de boală.

Citește și: Veste bună pentru Alperen Duymaz! Ce performanță a atins ”Kül”, cel mai recent film al său cu actrița Funda Eryiğit

Adamari López, mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit înainte să slăbească. Cum o tratau colegii

În ultimii ani, actrița a slăbit drastic. În cadrul emisiunii Desiguales, pe care o prezintă la Univision, a afirmat că a fost discriminată pentru greutatea ei, dar și batjocorită pentru înălțime.

"Cred că la un moment dat în viață cu toții ne-am simțit discriminați dintr-un motiv sau altul, de exemplu, știu că de multe ori mi s-a spus 'chichón de piso' pentru că sunt foarte mică", a spus ea în cadrul emisiunii de la Univision.

În episodul recent al podcastului său "Ada y Chiqui De Show", intitulat "¡También nos duele!", actrița portoricană a rememorat insultele și poreclele care i-au fost scrise pe rețelele de socializare atunci când era supraponderală.

"Îmi amintesc că atunci când eram dolofană, cuvântul 'grasă' nu mă jignea. Când încep să citesc și sunt lucruri care îmi fură liniștea, mă opresc pentru că nu am de gând să mă hrănesc cu acele comentarii. Asta nu înseamnă că nu mă rănesc sau nu mă afectează, știu să mă opresc când văd că nu-mi plac comentariile, ca să nu le păstrez în minte. Mi s-a spus că arăt oribil, că sunt bătrână și chiar că sunt Miss Peggy", a spus ea.

Citește și: Bărbatul pentru care Lety Calderón a fost renegată de familie. Pentru ce star, cu 27 de ani mai în vârstă, a plecat de acasă

Deși vedetele încearcă să ignore insultele și criticile, ea mărturisește că acestea o afectează: "Aceste lucruri deranjează și mă rănesc pentru că sunt om", a spus ea.

Adamari Lopez este cunoscută pentru rolurile sale din „Locura de amor“, „Mujer de madera“, ”Alma de Hierro”, „Amigas y Rivales“. Pentru scurt timp, ea a fost nevoită să renunțe la actorie după ce a fost diagnosticată cu cancer, pe care a reușit să-l învingă.

Pierduse lupta cu kilogramele din cauza medicamentelor și problemelor de sănătate, dar iată că a găsit putere să revină la forma de altă dată.

Acum, Adamari López încearcă să-și revină după divorțul de Toni Costa, care a venit cu o mulțime de provocări. Printre ele, aceea de a îi oferi fiicei sale tot ce are nevoie, atât financiar, cât și emoțional.

"Alaïa știe că mama este o mamă puternică și că va face tot ceea ce poate, că va munci cât de mult poate pentru ca fiica ei să meargă la școală, pentru a putea găsi timp să o invite să călătorească sau să facă activități împreună în afara casei", spunea Adamari în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Kate del Castillo se alătură unui proiect de succes. În ce serial poate fi văzută actrița și ce spune despre personajul ei ”malefic”

În articolul

Adamari López, mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit înainte să slăbească. Cum o tratau colegii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x