Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit. Ce rochie de mireasă a îmbrăcat îndrăgita vedetă din Turcia

Publicat pe 04.12.2023 la 10:14 Actualizat pe 04.12.2023 la 11:08

Alina Boz și Umut Evirgen au eliminat orice suspiciune legată de relația lor. Cei doi s-au căsătorit și ceremonia a fost un succes. Primele imagini au apărut deja în mediul online.

Alina Boz poartă părul prins în coadă

Alina Boz a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară

Instagram

Protagonista din Furtună pe Bosfor și Ține-mă de mână a început o relație de iubire cu producătorul de origine turcă, Umut Evirgen. La scurtă vreme de la despărțirea de Mithat Can Özer, Alina Boz și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat.

Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit

Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova a demonstrat de-a lungul timpului că este o actriță de succes în Turcia, țară care a primit-o încă de mică cu brațele deschise. A jucat în seriale de succes precum Ține-mă de mână sau Furtună pe Bosfor, fiind printre cele mai îndrăgite producții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Începutul relației Alinei Boz cu Umut Evirgen a fost pus sub semnul întrebării, asta pentru că producătorul de origine turcă a mai avut legături în trecut cu actrițe celebre. Cu toate acestea, a ținut să-și demonstreze sentimentele și s-a căsătorit cu partenera sa într-o ceremonie de poveste.

Citește și: Noi detalii despre relația dintre Umut Evirgen și Alina Boz. Actrița a publicat o fotografie romantică alături de partenerul său

Acum se zvonește faptul că actrița ar fi însărcinată. În cea mai specială zi din viața sa vedeta a purtat o rochie albă, simplă, ce i-a lăsat la vedere picioarele de invidiat. La scurtă vreme de la începutul relației lor, Alina Boz a publicat prima fotografie în mediul online. Fericită că și-a întâlnit prințul, de data aceasta s-a afișat în fața tuturor cu noua relație.

Zvonurile legate de căsătorie au apărut în luna octombrie, iar de atunci nu au mai încetat. Și-au spus “DA” unul altuia într-o ceremonie care a avut loc pe apă. Actrița a avut un buchet de trandafiri albi, iar mirele a îmbrăcat un costum negru, papion și cămașă albă. Printre celebrități s-au aflat Özge Özpirinçci și Fatih Terim, iar meniul a fost pregătit de un celebru bucătar turc. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Primele imagini din cadrul evenimentului au apărut pe paginile de socializare ale celor doi.

Un detaliu interesant apărut pe pagina de socializare a faimoasei Alina Boz a fost faptul că a avut mai multe nume notat pe unul dintre pantofi, printre care și al său. Comentariile din partea fanilor nu au putut lipsi din mediul online. Cel care i-a stat alături în permanență lui Umut Evirgen a fost Burak Yamantürk.

Detalii de la nunta Alinei Boz cu Umut Evirgen. Ce întâmplări emoționante au mai avut loc

Özge Özpirinçci a fost cea care a simțit nevoia să adauge un discurs pentru cuplul căsătorit, vorbind despre copii și viitor.

“O era a luat sfârșit. N-ar trebui să ne grăbim atunci când vine vorba despre a avea copii. Uite, eu și Burak am avut unul după 10 ani de relație.”, a transmis vedeta. Internauții nu au putut trece cu vederea faptul că abdomenul actriței Alina Boz s-a văzut puțin umflat.

Citește și: Alina Boz spune adevărul despre nunta cu Umut Evirgen. Când se va căsători vedeta

“Este însărcinată?”, au întrebat internauții. Cu toate acestea, vedeta a fost văzută cu un pahar de șampanie în mână, arată onedio.com. Alina Boz și Umut Evirgen formează un cuplu de aproximativ 6 luni. Ceremonia celor doi a avut loc pe un vapor numit Halas 71 în Emirgan. Au avut 90 de invitați, printre care prieteni foarte apropiați și familiile celor doi. Martorii actriței au fost Burak Can și Cemre Beygüvey, pe când cei ai lui Umut Evirgen au fost Özge Özpirinçci și Fatih Terim.

Primarul din Sarıyer, Şükrü Genç, a fost cel care le-a oferit celor doi certificatele de căsătorie. Un detaliu interesant din cadrul ceremonie este faptul că ambarcațiunea pe care a avut loc evenimentul datează din Primul Război Mondial. Are 12 camere și o echipă de 16 oameni. A fost fondată în 1914 de către Fairfield Shipping Co, inițial fiind construită ca un feribot pentru pasageri.

În articolul

Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit. Ce rochie de mireasă a îmbrăcat îndrăgita vedetă din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x