Noi detalii despre relația dintre Umut Evirgen și Alina Boz. Actrița a publicat o fotografie romantică alături de partenerul său

Publicat pe 27.11.2023 la 15:16 Actualizat pe 27.11.2023 la 15:53

Alina Boz și Umut Evirgen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Recent, actrița a publicat o fotografie romantică alături de partenerul său.

Alina Boz poartă părul lung, desprins

Noi detalii despre relația dintre Umut Evirgen și Alina Boz

Happy Channel

Deși în presa din Turcia se zvonește că Alina Boz și Umut Evirgen s-au logodit deja la Paris și urmează să se căsătorească, vocile din mediul online susțin că vedeta din Ține-mă de mână este o altă cucerire pe lista cunoscutului producător.

Noi detalii despre relația dintre Umut Evirgen și Alina Boz

Cei doi formează un cuplu încă din vara anului 2023 și urmează să se căsătorească în decembrie. Până în prezent actrița a mărturisit că nu a primit niciun inel de logodnă, dar acum au apărut noi detalii legate de cea mai controversată relație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ea a făcut cumpărături în Paris și a decis să-și cumpere o rochie de mireasă.”, se arată în paginile publicațiilor din Turcia. Jurnalistul Mehmet Üstündağ susține că planurile de nuntă continuă, iar părinții celor doi deja s-au cunoscut.

În ceea ce îl privește pe Umut Evirgen, acesta a avut relații cu actrițe faimoase printre care Tuba Buyukustun, Melisa Șenolsun sau Serenay Sarikaya. Formează un cuplu cu Alina Boz încă din luna iulie. După o relație de lungă durată cu Mithat Can Ozer, aceasta a decis să-și continue viața amoroasă într-o altă formă. A avut o relație de 4 ani cu fiul lui Sezen Aksu, însă toată lumea a rămas surprinsă atunci când a fost anunțată legătura amoroasă cu Umut Evirgen.

Citește și: Alina Boz spune adevărul despre nunta cu Umut Evirgen. Când se va căsători vedeta

“Cred că ar trebui să te concentrezi pe carieră, ești prea tânără”, “Cum ai putut să te uiți la acest bărbat?”, „Fata aceasta este ca un trandafir care a dispărut”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A primit peste 600 de comentarii în dreptul imaginii și peste 100 de mii de aprecieri. Relația dintre Alina Boz și Umut Evirgen continuă, în ciuda speculațiilor din mediul online. În cadrul petrecerii vor fi 100 de invitați, iar nunta va avea loc în decurs de 5 luni, arată și publica sabah.com.tr. Îndrăgostiții nu au oferit nicio declarație concretă până în acest moment.

Alina Boz a publicat mai multe fotografii romantice în mediul online

De cum s-a anunțat data la care Alina Boz și Umut Evirgen se vor căsători, au început să apară în mediul online tot mai multe speculații. De asemenea, vedeta din Ține-mă de mână a publicat mai multe fotografii și filmulețe pe contul personal de socializare.

Citește și: Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber. A fost fotografiată într-un târg de vechituri

Pregătirile pentru ceremonia mult așteptată continuă. Cel puțin, așa se arată în publicațiile din Turcia. Cu toate că la început actrița a menționat că nu a primit nicio cerere în căsătorie din partea lui Umut Evirgen, acum lucrurile stau cu totul altfel.

Considerând lunga istorie de dragoste a producătorului din Turcia, cei mai mulți fani rămân sceptici. Cele mai multe comentarii sunt îndreptate spre partenerului Alinei Boz într-un mod negativ.

“Copilul ăsta se gândește la următoarea fată chiar și atunci când se uită la ea.”, s-a arătat într-unul dintre comentarii. Cât despre Alina Boz, aceasta a specificat concret că nu a primit nicio cere în căsătorie.

“Nu am primit o astfel de ofertă încă, dar ați spus-o de atâtea ori încât acum chiar aștept asta.”, a menționat vedeta din Turcia.

În articolul

Noi detalii despre relația dintre Umut Evirgen și Alina Boz. Actrița a publicat o fotografie romantică alături de partenerul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x