Alina Boz spune adevărul despre nunta cu Umut Evirgen. Când se va căsători vedeta

Publicat pe 15.11.2023 la 10:04 Actualizat pe 15.11.2023 la 10:52

După o lungă perioadă de speculații Alina Boz spune adevărul în legătură cu nunta care ar urma alături de Umut Evirgen. Când se va căsători vedeta.

Alina Boz poartă o bluză albă, vorbește la telefon

Alina Boz spune adevărul în legătură cu următoarea etapă din viața personală

Happy Channel

O bună perioadă de timp s-a zvonit în presa din Turcia faptul că Alina Boz s-ar căsători cu actualul partener Umut Evirgen la finalul anului 2023. Cu toate acestea, vedeta a oferit recent declarații care au ținut să lămurească întreaga polemică. Vedeta din Ține-mă de mână a format un cuplu cu Mithat Can Ozer cu 17 ani mai în vârstă.

Alina Boz spune adevărul despre nunta cu Umut Evirgen

Cu toate că Mithat Can Ozer și Alina Boz urmau să-și construiască o nouă viață în Portugalia, vedeta din Ține-mă de mână a refuzat să-și părăsească viața din Turcia pentru planuri noi. Astfel, la scurtă vreme de la despărțire a ajuns în brațele lui Umut Evirgen. Recent, s-a spus că cei doi ar urma să se căsătorească la finalul anului, însă veștile cu adevărat important au venit chiar recent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Declarațiile faimoasei Alina Boz au ținut să lămurească problema. Se pare însă că actrița nu a primit încă inelul de logodnă, însă conform propriilor cuvinte, îl așteaptă.

“Nu există o asemenea propunere, după cum vedeți, nu am niciun inel de logodnă pe deget. Lăsați magia să se întâmple. Dacă un asemenea eveniment se va întâmpla pe viitor, o să împărtășesc vestea cu bucurie. Nu avem niciun motiv să ținem acest lucru ascuns. Având în vedere de câte ori s-a vorbit despre acest subiect, am început deja să aștept această propunere.”, a declarat vedeta recent. De asemenea, a vorbit și despre momentul în care Umut Evirgen a ținut să aprecieze postarea fostei sale partenre, Serenay Sarikaya.

Citește și: Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber. A fost fotografiată într-un târg de vechituri

“Nu prea umblăm pe social media și eu mai rar de atât. Poate că a apăsat greșit, dar nu am avut nicio discuție în acest sens.”, a spus vedeta. În ceea ce-l privește pe Umut Evirgen, acesta pare că este pregătit de viața de familie. Nu mai urmărește nicio pagină de socializare a fostelor sale partenere: Tuba Buyukustun, Melisa Șenolsun, Serenay Sarikaya sau Farah Zeynep Abdullah. Și-a încheiat fără doar și poate perioada “întunecată”, așa cum o numesc jurnaliștii turci.

Detalii despre Alina Boz și Umut Evirgen

Alina Boz este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și 80 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Cu toate că a fost discretă în ceea ce privește relația cu fostul său partener, de data aceasta a decis să-și expună sentimentele în văzul lumii.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen au anunțat data nunții. Când va îmbrăca vedeta din Turcia rochia de mireasă

Cât despre Umut Evirgen, acesta a ținut să profite de faptul că Alina Boz și-a încheiat fosta relație pentru a deveni partenerul său. Născut pe 26 februarie 1990, acesta este un producător cunoscut din Turcia la momentul actual. Are peste 60 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe. Până în prezent nu s-a oficializat nicio dată cu privire la nunta faimoasei Alina Boz.

Vedeta din Ține-mă de mână și Umut Evirgen au călătorit la Paris, orașul dragostei, însă nu s-a concretizat nicio idee cu privire la căsătorie.

În articolul

Alina Boz spune adevărul despre nunta cu Umut Evirgen. Când se va căsători vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x