Alina Boz și Umut Evirgen se află în luna de miere. Actrița a reușit să atragă atenția fanilor prin naturalețe

Publicat pe 15.01.2024 la 11:32 Actualizat pe 15.01.2024 la 12:20

Alina Boz și Umut Evirgen și-au surprins fanii cu cele mai recente apariții din mediul online. Îndrăgostiții se află în luna de miere.

actrița poartă o rochie albă și zâmbește

Alina Boz și Umut Evirgen se află în luna de miere

Happy Channel

Faimoasa Alina Boz recunoscută pentru cele mai importante roluri în serialele de succes din Turcia s-a căsătorit cu producătorul Umut Evirgen. Cei doi au avut o perioadă în care nu s-au putut bucura de planurile personale, dată fiind sănătatea lor precară. În prezent se află în luna de miere, iar fotografiile publicate de vedetă demonstrează că sunt apreciați de către public.

Alina Boz și Umut Evirgen se află în luna de miere

Îndrăgostiții s-au căsătorit în luna decembrie, însă până în prezent nu s-au putut bucura cu adevărat de beneficiile vieții în doi cu acte în regulă. Pentru luna de miere au ales Danemarca, destinație care i-a încântat pe amândoi și i-a bucurat fără doar și poate pe internauți. Primele imagini au apărut pe pagina personală de socializare a vedetei din Ține-mă de mână, iar comentariile au fost pe măsură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumoasa mea fată”, “Cele mai frumoase imagini”, „Se pare că fraza frumoasă ca apa merge la Alina”, “Regina”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cu toate că în prezent se bucură de o viață personală ideală, fanii se întreabă când ar putea reveni pe micile ecrane într-o producție de succes. Cu toate că cei mai mulți au fost sceptici în ceea ce privește relația sa cu Umut Evirgen, ținând cont de istoricul amoros al acestuia, până acum lucrurile s-au dovedit a fi contrarii.

Citește și: Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră. Vedeta s-a scufundat cu ochelari de soare și perle

Producătorul a avut relații cu diverse actrițe din Turcia și nimeni nu credea că legătura cu Alina Boz va fi una de durată. Înainte de a pleca în luna de miere, actrița și-a anunțat fanii că nu se află în cea mai bună stare de sănătate.

“Suntem foarte bolnavi. Eu am gripă. Am făcut vaccin. Am stat la pat timp de 12 zile.”, a transmis vedeta.

Cine este Umut Evirgen, soțul actriței Alina Boz

A format un cuplu cu Tuba Büyüküstün și Sereney Sarıkaya, însă în prezent se bucură de fericire alături de Alina Boz. Printre persoanele care s-au bucurat de petrecerea nunții alături de îndrăgostiți s-au numărat Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Çağla Şikel, Oktay Kaynarca, printre alții.

Citește și: Özge Özpirinççi vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz. Care este adevărul

Scenarist, regizor, producător și om de afaceri, Umut Evirgen s-a născut pe 26 februarie 1990 în Turcia. A studiat administrare și afaceri la Berkeley College în New York. A urmat apoi studiile de master în Istanbul și s-a specializat pe actorie.

A participat de-a lungul timpului în cadrul mai multor festivaluri de film, printre care Edmonton Film Festival cu scurtmetrajul Good Food Kills. A primit premiul Best Editing Award în cadrul ClujShorts, la Cluj Napoca, dar și Short to the Point. De asemenea, mai are în palmares și premiul special al juriului în cadrul Malatya Film Festival. Set Sanat produced a avut premiera în cadrul celei de-a 33-a ediții a Edmonton International Film Festival. Are peste 70 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Alina Boz și Umut Evirgen se află în luna de miere. Actrița a reușit să atragă atenția fanilor prin naturalețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x