Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen. “Nu-mi place să-mi fac planuri”

Publicat pe 14.04.2024 la 18:30 Actualizat pe 14.04.2024 la 18:33

Alina Boz a primit o surpriză neașteptată din partea lui Umut Evirgen. Cei doi s-au căsătorit recent și au încheiat orice urmă de îndoială în privința relației lor.

actrița poartă părul prins în coc

Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit în urmă cu o lună. Astăzi, regizorul turc o impresionează pe soția sa cu o surpriză neașteptată. Dacă mulți credeau că relația lor nu are niciun viitor, acum totul a căpătat sens.

Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen

Neașteptata veste că Alina Boz și Umut Evirgen formează un cuplu i-a șocat pe toți. Nu a durat mult până când vedeta din Ține-mă de mână să anunțe faptul că s-a căsătorit cu partenerul său. Chiar dacă la început au existat speculații în legătură cu regizorul turc, acum toate ideile preconcepute s-au risipit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după celebrarea nunții, îndrăgostiții nu au optat pentru o lună de miere, însă Alina Boz a fost cea care a lămurit întreaga situație. Surprinși de jurnaliști într-un district din Turcia, s-a aflat că Umut Evirgen i-a oferit faimoasei sale soții o surpriză de proporții, arată onedio.com.

Citește și: Alina Boz nu se grăbește să revină pe platourile de filmare. Vedeta se bucură de viața alături de Umut Evirgen

În urmă cu șase luni, Alina Boz își anunța relația printr-o fotografie publicată în mediul online. Nu a durat mult să-și reia viața amoroasă, cu toate că s-a despărțit de fostul său partener cu care urma să se căsătorească. Lucrurile stau acum cu totul altfel, asta pentru că pe 2 decembrie vedeta a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă.

Nunta a avut loc în Emirgan și au fost invitați de seamă. Fiecare detaliu a fost discutat pe rețelele sociale. Întrebat de jurnaliști cum procedează într-o relație, Umut Evirgen a menționat că nu este genul de bărbat care să-și planifice evenimentele care au loc în viața sa.

“Am adus-o pe Alina la expoziția de artă imediat cum s-a trezit, asta a fost ultima surpriză.”, a spus acesta. Alina Boz este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia la momentul actual cu peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

Alina Boz și Umut Evirgen s-au îmbolnăvit de gripă

Cu toată atenția îndreptată asupra lor, Alina Boz și Umut Evirgen au răspuns mai multor întrebări lansate de jurnaliști. Printre detalii, a fost soțul actriței cel care a menționat că s-au îmbolnăvit de gripă și au fost nevoiți să se odihnească.

Citește și: Alina Boz reapare pe coperta unei reviste importante din Turcia la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce look abordează actrița în prezent

“Am fost foarte bolnavi. Am avut gripă. Am făcut vaccinul în această dimineață. Am stat la pat 12 zile.”, a spus Umut Evirgen. În ceea ce privește luna de miere, bărbatul a menționat că sănătatea este prioritară în acest moment.

“Avem o treabă legată de muncă și mergem acolo. După cum știți, am supraviețuit unei gripe foarte puternice și suntem acasă. Lucrurile s-au dat puțin peste cap, dar mulțumită lui Dumnezeu că suntem bine acum.”, a menționat Umut Evirgen. În ceea ce o privește pe Alina Boz, aceasta a menționat că anul 2023 a fost unul bun pentru ea și că planurile de călătorie vor fi în luna ianuarie.

“A fost un an bun pentru mine. Nu am plănuit nimic pentru revelion, dar o să plecăm în ianuarie.”, a menționat.

În articolul

Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen. “Nu-mi place să-mi fac planuri”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x