Bergüzar Korel îi are alături pe Caner Cindoruk și Serkan Altunorak în cel mai nou proiect profesional. Detalii despre actorii celebri

Publicat pe 15.02.2024 la 13:16 Actualizat pe 15.02.2024 la 14:16

Bergüzar Korel revine pe micile ecrane alături de actorii Caner Cindoruk și Serkan Altunorak. Cei trei apar pe coperta unei reviste celebre din Turcia și vorbesc despre proiectul The Knot.

actori se uită în fața camerei și zâmbesc

Bergüzar Korel îi are alături pe Caner Cindoruk și Serkan Altunorak în cel mai nou proiect profesional

Instagram

După o lungă perioadă de absență faimoasa vedetă din Turcia revine într-un nou proiect profesional. De data aceasta este vorba despre serialul Knot ce se difuzează pe una dintre platformele cunoscute de streaming. Îi are alături pe Serkan Altunorak și Caner Cindoruk în rolurile principale.

Bergüzar Korel îi are alături pe Caner Cindoruk și Serkan Altunorak în cel mai nou proiect profesional

Un serial cu adevărat impresionant. O poveste care merită spusă, cu intrigi la tot pasul. Nodul care se leagă de fapt între personaje este cel care dă o adevărată esență întregii acțiuni. Actorii principali au creat încă de la început o adevărată armonie. Fiecare dintre cei trei protagoniști și-a spus părerea personală despre momentele petrecute pe platourile de filmare și au ținut să evoce înaintea fanilor cum s-au desfășurat momentele de atunci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Există foarte multe scene care mi-au rămas în minte. Nu mă pot enerva. Când ajung acasă mă gândesc că dacă mi-a spus cineva ceva, îmi va trece. Există o scenă în mașină în care mi se spune “nu ai avut deja copilul lui datorită puterii mele? N-ai vrut să te căsătorești nici cu mine.”, a mărturisit Bergüzar Korel. Cei doi colegi actori menționează de aceeași scenă, fiind una dintre cele mai dificile.

Citește și: Bergüzar Korel a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu. Ce mesaj emoționant i-a dedicat vedeta

“Mi s-a spus trei, doi, unu și am început să joc scena din mașină. Doamne, limba mea s-a încurcat și n-am mai putut să spun nimic. M-am întors să nu mi se vadă gura la cameră.”, a mărturisit Serkan Altunorak. Născut pe 26 decembrie 1976 în Turcia, este absolvent al unei facultăți de teatru din țara natală. În 2006, pe vremea când filma pentru serialul Dragoste imposibilă - Imkansiz Ask, a fost rănit. Într-o scenă în care se presupune că ar fi trebuit să joace ruleta rusească, a fost împușcat. Nimeni nu a știut că pistolul respectiv era cu adevărat încărcat. A avut nevoie o lungă perioadă de timp pentru a-și reveni, arată turkishdrama.com. A devenit popular odată cu rolul „Taslicali Yahya” din Suleyman Magnificul.

Cine este Caner Cindoruk, actorul care joacă rolul de protagonist în The Knot

O figură proeminentă în Turcia, a jucat de-a lungul timpului în piese de teatru, filme și seriale cunoscute. Primii săi pași în lumea actoriei au fost făcuți încă din copilărie. A pornit dintr-o familie artistică, dat fiind faptul că tatăl său a fost scriitor, iar frații săi actori. Caner Cindoruk a reușit să adauge o nouă culoare vieții sale celebre.

Citește și: Bergüzar Korel din 1001 de nopți a slăbit 25 de kile în 12 luni. Care este secretul vedetei

Și-a început cariera în spatele cortinei la teatru, ulterior fiind pe scenă. În timpul liceului și pe băncile facultății a studiat pentru a deveni cunoscut și apreciat pentru talentul său. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. În 2006 a reușit să facă o mișcare impresionantă alături de unul dintre prieteni, Özgü Namal. Au jucat împreună în filmul Beynelmilel. Acela a fost începutul traseului său în lumea filmului, asta pentru că a urmat în 2008 producția Kelebek. Gergedan Mevsimi a venit în 2012 alături de staruri precum Yılmaz Erdoğan, Beren Saat și Monica Bellucci.

În articolul

Bergüzar Korel îi are alături pe Caner Cindoruk și Serkan Altunorak în cel mai nou proiect profesional. Detalii despre actorii celebri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x