• JOI, 10 AUGUST 2017

  Ce romantic! Iată cum o așteaptă soțul acasă pe Ioana Ginghină. ”Să o țină tot așa, că meriți”

  După o zi de filmare la proiectul ”O grămadă de caramele”, Ioana Ginghină a avut parte de o primire emoționantă, acasă. Soțul ei, Alexandru Papadopol a așteptat-o cu ”masa” pregătită. Cum, în această perioadă, actrița ține post, soțul ei s-a gândit că, după o zi de filmare, fructele ei preferate vor fi exact antidotul oboselii de care Ioana ar avea nevoie. Așa că a întâmpinat-o cu o caserolă plină cu fructe.

  Ce frumos să o țină tot așa ca meriti”, ”Este minunat când auzi și lucruri faine despre cupluri...celebre!!”, ”Ai un soț grijuliu”, ”Sunteți o familie frumoasă, modesta un model pentru multe familii tinere”, au gost câteva dintre zecile de comentarii primite de Ioana la postarea sa de pe Facebook.

  Pe Ioana o veți reverea, în curând, la Happy Channel în miniseria ”O grămadă de caramele”, produsă de Ruxandra Ion. Ca și primul iSerial din România, filmat integral cu telefonul mobil, și acest proiect este realizat în aceeași manieră. 

  Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Andreas Petrescu, Virginia Rogin, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Tatiana Șelaru, Rapha, Ada Dumitru și Elena Șeulean sunt doar câțiva dintre actorii pe care îi puteți urmări, în curând, la Happy Channel, în “O grămadă de caramele”.

  COMENTARII

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Avertismentul astrologilor: stăpâniți-vă nervii!

  acum 16 ore

  Pentru ziua de 23 februarie, astrologii au lansat un avertisment clar: atentie la crizele de nervi!

  A avut Hollywood-ul la picioare, dar a ales să se-ntoarcă în Turcia să joace în filme. El e frumușelul Kerem Bürsin

  acum 21 ore

  Kerem Bürsin, protagonistul serialului ”Inima Orașului”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru postul Happy Channel.

  Doinița Oancea s-ar tatua din cap până în picioare. Dar, iată de ce nu poate face acest lucru

  acum 1 zile

  Marele vis al Doinitei Oancea este acela de a-si umple corpul cu tatuaje. Din pacate, nu poate face acest lucru dintr-un motiv bine intemeiat.

  ”Rădăcini - Kunta Kinte”, seria cu peste 255 de milioane de telespectatori, ajunge la final, la Happy Channel

  acum 2 zile

  Povestea celui mai celebru negru ajunge la final. Duminica, 25 februarie, Happy Channel difuzeaza ultima parte din seria ”Radacini - Kunta Kinte”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »