Cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești în 2024. Parteneri care își exprimă dragostea într-un mod cât mai natural pe micile ecrane

Publicat pe 14.04.2024 la 12:30 Actualizat pe 14.04.2024 la 11:10

Află chiar de Ziua Îndrăgostiților care sunt cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești. Vezi care sunt partenerii care își exprimă dragostea într-un mod cât mai autentic.

actori stau aproape unul de celălalt

Cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești în 2024

Happy Channel

Serialele turcești sunt favoritele publicului și în 2024. Cuplurile care apar pe micile ecrane reușesc să-i ducă pe telespectatori într-o lume plină de povești diverse, de la drame până la comedie. Iată care sunt cei mai îndrăgiți parteneri la momentul actual.

Cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești în 2024

Nu este pentru prima oară când fanii și-au ales preferații în ceea ce privește cuplurile de pe micile ecrane. Vorbim și acum despre povești care reușesc să cucerească audiența încă de la primele momente. Printre acestea se numără serialul fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă. Dragostea dintre Seyran și Ferit reușește să fie desprinsă dintr-un basm și exact ca în poveștile citite în copilărie, aduce tot mai multă dramă pe măsură ce se desfășoară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul Esaret – Capcana iubirii vine cu relația dintre Hira și Orhun. Cei doi capătă o nouă dimensiune împreună. După ce Orhun încearcă să o pedepsească pe Hira pentru moartea surori sale, acesta ajunge să se îndrăgostească de tânăra speriată și captivă într-o lume în care nu se regăsește câtuși de puțin, arată turkishtvlife.com.

Citește și: Doğukan Polat din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde într-un nou serial turcesc. Este vorba despre Bir Sevdadir – Vreau o familie

Cele două seriale pot fi urmărite și pe Happy Channel, fiind printre preferatele publicului telespectator. Pe frumoasa Özge Yağız o avem în rolul Feraye, cea care se îndrăgostește de Ateș în serialul Safir. O poveste de dragoste extrem de senzuală. Această producție nu este difuzată pe Happy Channel.

De asemenea, personajele Doğa-Fatih din serialul Șerbet de afine vin să aducă fanilor un plus de intrigă. Se află printre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual. În ceea ce privește serialul Moștenirea, acolo unde Halil Ibrahim Ceyhan a jucat rolul principal îi avem pe Nana și Poyraz, cele două personaje care se întregesc la perfecție și formează un cuplu magnific.

Cu toate că serialul a avut premiera în 2011, nu trebuie să uităm de personajele Hürrem (Meryem Uzerli) și Suleyman ( Halit Ergenc) din serialul Suleyman Magnificul.

Detalii despre actorii din serialele turcești

Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir au devenit o adevărată senzație în sezonul trecut și în prezent se bucură de popularite atât în țara natală cât și în lumea întreagă. Nu este surprinzător faptul că relația dintre cei doi a trecut de la platourile de filmare în viața reală. Au fost surprinși în timp ce se sărutau în vara anului 2023 și de atunci au negat că formează un cuplu. Au făcut salturi rapide de la pasiune, ură și dragoste. În prezent susțin că sunt prieteni, însă imaginil care au apărut pe internet susțin încă o dată că dragostea lor a depășit bariere profesionale.

Citește și: Diren Polatoğulları din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 44 de ani

În ceea ce-i privește pe Hande Ercel și Burak Deniz, cei doi rămân în continuare preferații publicului cu toate că serialul care i-a adus încă o dată împreună ca și cuplu nu a reușit să treacă testul fanilor din Turcia. Chimia dintre personajele lor a fost însă apreciată de cei care i-au urmărit în afara țării natale.

Demet Ozdemir și Engin Akyurek se numără printre actorii care au interpretat roluri romantice pe micile ecrane. Este vorba despre serialul Numele meu este Farah, acolo unde au interpretat personajele Farah și Tahir.

În articolul

Cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești în 2024. Parteneri care își exprimă dragostea într-un mod cât mai natural pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x