Doğukan Polat din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde într-un nou serial turcesc. Este vorba despre Bir Sevdadir – Vreau o familie

Publicat pe 14.02.2024 la 10:47 Actualizat pe 14.02.2024 la 11:19

Doğukan Polat revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. De data aceasta, actorul joacă în producția Bir Sevdadir – Vreau o familie. Află detalii în articolul de mai jos.

actor în fața oglinzii

Doğukan Polat din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde într-un nou serial turcesc

Instagram

Doğukan Polat a interpretat rolul Fuat în Golden Boy – Dragoste rebelă și în prezent este implicat într-un nou proiect profesional. Este vorba despre serialul “Bir Sevdadır” (It is a Love) – Vreau o familie. Într-un interviu recent a vorbit despre povestea impresionantă, dar și colegii de platou cu care a legat o relație sinceră.

Doğukan Polat din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde într-un nou serial turcesc

Este cunoscut lumii întregi datorită personajului interpretat în Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba despre Fuat Korhan. A devenit o persoană foarte influentă în lumea actoriei în anii ce-au trecut. Plecarea sa din cadrul proiectului a adus reacții diverse în mediul online, dar a și continuat să aibă succes pe rețelele sociale. A strâns până în prezent peste 700 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 140 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A început anul 2024 cu un proiect cu totul nou. Pentru prima oară în carieră sa interpretează un personaj negativ. Din această pricină, Doğukan Polat se arată atât entuziasmat cât și temător pentru ceea ce va prezenta în fața publicului. Va juca rolul Ünal Dağlıca și a oferit recent câteva declarații important despre pașii pe care îi urmează în cadrul seriei.

Citește și: Diren Polatoğulları din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 44 de ani

“Are un caracter obsesiv și megaloman. Un personaj care poate face tot felul de lucruri rele pentru a-și urma propriile dorințe. Are multe caracteristici care îl deosebesc de o persoană bună și această psihologie nu este una foarte normală.”, a spus actorul, arată seriesturkish.com. A punctat că scenariul i-a atras atenția încă de când l-a citit pentru prima oară.

“Atunci când am început să citesc scenariul pentru rolul pe care l-am acceptat, mi-a plăcut foarte mult. Din punctul meu de vedere este pentru prima oară când joc un rol negativ. Va fi o primă dată atât pentru mine cât și pentru public. Din acest motiv, sunt foarte fericit pentru că descopăr noi limite și stări în propria persoană.”, a menționat actorul turc.

Cum se pregătește Doğukan Polat pentru rolul din Bir Sevdadır” (It is a Love) – Vreau o familie

Pe lângă declarațiile legate de colegii de platou și ideea de a accepta pentru prima oară un rol negativ, actorul cunoscut din Golden Boy – Dragoste rebelă a vorbit și despre procesul prin care a trecut și va trece în continuare pentru a interpreta personajul Ünal.

Citește și: Melih Özkaya din Moștenirea joacă in Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce personaj interpretează în celebra poveste de dragoste

“Am studiat dialectul pentru o perioadă și am făcut câteva schimbări în felul meu de-a fi, în imaginea mea. Mi-am modificat părul și barba pentru a intra în personaj.”, a spus acesta cu mențiunea că întreaga echipă este una profesionistă și fiecare își cunoaște propriul drept în cadrul proiectului.

“Dragoste și respect pentru toată lumea care contribuie la producere și difuzare, dar și urmăritorilor.”, a mai menționat actorul. Pe lângă actorie, în timpul liber actorul se dedică sporturilor extreme. Printre acestea se află surful. De asemenea, nu a uitat să publice imagini emoționante cu colegii de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă, un proiect care îi va aduce mereu importanță.

În articolul

Doğukan Polat din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde într-un nou serial turcesc. Este vorba despre Bir Sevdadir – Vreau o familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x