Diren Polatoğulları din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 44 de ani

Publicat pe 13.02.2024 la 10:05 Actualizat pe 13.02.2024 la 10:57

Diren Polatoğulları și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul face parte din distribuția seriei Golden Boy - Dragoste rebelă și este unul dintre actorii îndrăgiți ai poveștii.

actor poartă cămașă albă și sacou negru

Diren Polatoğulları din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Actorul Diren Polatoğulları joacă un rol magnific în drama Golden Boy – Dragoste rebelă. Este Kazim Sanli, omul care își poate vinde copiii celui care licitează mai mult cu scopul de a avea o viață de lux. În realitate, reușește să se facă remarcat atât în mediul online cât și în viața personală. Aceasta din urmă rămâne întotdeauna departe de ochii celor curioși.

Diren Polatoğulları din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a sărbătorit ziua de naștere

Cu o uriașă diferență față de ceea ce vedem pe micile ecrane, Diren Polatoğulları are în viața personală o familie despre care puțini știu. Soția sa este Sena Polatoğulları și potrivit celor de la mega.cl este văzută extrem de rar de cei din mediul online. Fiica sa este cu mult mai mică față de cele două prezente în povestea Golden Boy – Dragoste rebelă.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a împlinit 44 de ani. A primit mesaje din partea colegilor de platou, dar și a regizorului. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor. Hülya Duyar ( Șefika) în Golden Boy – Dragoste rebelă i-a scris “La mulți ani, minunată persoană, te iubesc foarte mult.”

Citește și: Ranchiuna lui Kubilay Aka față de Mert Ramazan Demir nu se termină. Se zvonește că au avut o altercație din cauza actriței Afra Saraçoğlu

Implicat în proiecte profesionale încă din 2011, continuă să rămână un actor îndrăgit de toată lumea. A jucat în drama Karadayı și este reamintit cu rolul Durak. A împărțit platourile de filmare alături de Bergüzar Korel și Kenan İmirzalıoğlu, dar și Çetin Tekindor. A jucat de asemenea în serialul Better Together (Bir Aile Hikayesi) timp de 1 sezon în 2019, alături de actori precum Elçin Afacan ( Dragostea plutește în aer), Olgun Toker, Birkan Sokullu și Songül Öden. „Arıza” este un alt proiect pe care l-a avut alături de colegul din serialul Bir Aile.

Este vorba despre Olgun Toker. A mai împărțit platourile de filmare cu Tolga Sarıtaş și Ayça Ayşin Turan. The Red Room (Kırmızı Oda) este o altă producție care i-a adus recunoaștere internațională. A jucat alături de maestrul Erkan Petekkaya. A fost apreciat mai ales pentru rolul din The Bad Penny (Üç Kuruş) realizat în 2021, acolo unde a jucat alături de Nesrin Cavadzade.

Diren Polatoğulları surprinde cu un rol inedit într-o piesă de teatru

Actorul a trecut de la drama Golden Boy – Dragoste rebelă la o piesă de teatră ce aduce în atenția fanilor o comedie neagră inedită. Este vorba despre Taxim. Printre actorii cu care a împărțit scena se numără Ozan Güven, Mert Asutay, Nergis Çorakçı, Seçkin Özdemir și Ömür Arpacı, arată seriesturkish.com.

Citește și: Melih Özkaya din Moștenirea joacă in Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce personaj interpretează în celebra poveste de dragoste

“Atunci când mă văd oamenii pe stradă sunt șocați pentru că arăt altfel, mai tânăr. Vorbesc turcă fără să am un dialect. E ciudat.”, a spus actorul despre rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă. De aemenea, a menționat că atunci când ești un actor destul de cunoscut, poți fi foarte ușor interpretabil.

“Dar părțile bune sunt foarte bune, așa că nu mă plâng. Cu alte cuvinte, toată lumea are părți bune și părți rele. Nu vezi părțile rele, dar ele sunt arătate în contexte mai personale.”, a spus acesta.

În articolul

Diren Polatoğulları din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 44 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x