Joshua Gutiérrez, chipeșul actor din telenovela „Uzurpatoarea”

Publicat pe 03.09.2020 la 12:02 Actualizat pe 04.09.2020 la 12:54

Joshua Gutiérrez s-a născut pe data de 10 aprilie 1987, în Mexico City, Mexic. Acesta este un tânăr actor la început de drum, gata să demonstreze ca-și merită locul în universul cinematografiei.

https://www.instagram.com/joshgutierrezmx/?hl=ro

Despre actor

Joshua Gutiérrez s-a născut pe data de 10 aprilie 1987, în Mexico City, Mexic. Acesta este un tânăr actor la început de drum, gata să demonstreze ca-și merită locul în universul cinematografiei.

În 2012 și-a început studiile de actorie la Centrul Televisa, iar în același an a debutat într-un rol secundar în telenovela “Miss XV”, produsă de Pedro Damian. În 2014 talentul său îl impresionează pe regizorul Jose Alberto Castro, care îl cheamă pentru un rol în producția “La malquerida”. Cariera lui Joshua deja începuse să ia amploare, luminile reflectoarelor devenid deja obișnuit pentru aceasta. Astfel, la finalul anului 2014 a avut o reprezentație specială în telenovela „Fata italiană”, iar în 2015 lucrează din nou alături de Roberto Hernández Vázquez la telenovela „Amor de barrio”.

În anii 2016-2017, actorulul a vut un program foarte încărcat, jucând în două mari producții: “El hotel de los secretos” și „Lupita D'Alessio Hoy voy a cambiar”. Joshua Gutiérrez se bucură de un succes răsunător la cei doar 33 de ani ai săi, în prezent joacă în „La usurpatoarea” și în „Te doy la vida”.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Urmărește telenovela Uzurpatoarea, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea

În articolul

Joshua Gutiérrez, chipeșul actor din telenovela „Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x