Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea

Publicat pe 02.09.2020 la 13:28 Actualizat pe 02.09.2020 la 13:35

Frumosa Aurora Gil s-a născut la 12 ianuarie 1977, în Tijuana, Mexic. Aurora a studiat la Centrul de Arte din Nord-vest al Institului Național de Arte și Literatură.

Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea

Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea

Frumosa Aurora Gil s-a născut la 12 ianuarie 1977, în Tijuana, Mexic. Aurora a studiat la Centrul de Arte din Nord-vest al Institului Național de Arte și Literatură. De asemenea, ea a studiat și actoria la Centrul de Comunicare din Argos.

Ea a devenit cunoscută pentru rolul său din serialul Telemundo Señora Acero, în care a interpretat-o pe Josefina Aguilar. De asemenea, Aurora a jucat și în serialul HBO Capadocia. Cel mai recent rol al său este cel al Teresei Hernandez în La usurpadora, un remake din 2019 după telenovela din 1998. Ea este sora lui Manuel Hernández.

În 2016, actrița a fost nominalizată la Your World Awards la categoria Cea mai bună actriță dintr-o super serie.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Urmărește telenovela Uzurpatoarea, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Juan Carlos Barreto, actorul din “Uzurpatoarea”, este un mare iubitor de teatru Ana Bertha Espin, actrița din rolul Arcadiei Rivas, în telenovela Uzurpatoarea

În articolul

Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp