Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

Publicat pe 03.09.2020 la 11:12 Actualizat pe 03.09.2020 la 11:23

Frumoasa Gabriela Zamora s-a născut la 9 noiembrie 1976, în Mexic. La vârsta de 6 ani, Gabriela a început să studieze dansul clasic și atunci și-a descoperit vocația pentru artă.

Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

instagram

Frumoasa Gabriela Zamora s-a născut la 9 noiembrie 1976, în Mexic. La vârsta de 6 ani, Gabriela a început să studieze dansul clasic și atunci și-a descoperit vocația pentru artă. La vârsta de 15 ani, ea a descoperit cât de mult îndrăgește actoria când a participat la primele sale audiții.

Gabriela a studiat la Liceul de Artă de la Institutul Național de Arte Plastice și a studiat teatrul. Frumoasa Gabriela a lucrat și ca model la o agenție de modă din Spania. Când a revenit în Mexic a început studiile de actorie la Centrul de Educație Artistică Televisa.

În prezent, actrița ține cursuri de perfecționare în actorie la „Stella Adler Studio” și la „LAByrinth Theatre Company”. De-a lungul carierei sale, ea a jucat în telenovele precum Mujer de madera (2004), Las dos caras de Ana (2006), Para volver a amar (2010), Esperanza del corazón (2011), Cachito de cielo (2012), A que no me dejas (2015), Por amar sin ley (2018), La usurpadora (2019), și La mexicana y el güero (2020).

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Urmărește telenovela Uzurpatoarea, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea Ricardo Leguízamo, în rolul lui Wilson Pontones în telenovela “Uzurpatoarea”

În articolul

Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp