Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

Publicat pe 03.09.2020 la 11:12 Actualizat pe 03.09.2020 la 11:23

Frumoasa Gabriela Zamora s-a născut la 9 noiembrie 1976, în Mexic. La vârsta de 6 ani, Gabriela a început să studieze dansul clasic și atunci și-a descoperit vocația pentru artă.

Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

instagram

Frumoasa Gabriela Zamora s-a născut la 9 noiembrie 1976, în Mexic. La vârsta de 6 ani, Gabriela a început să studieze dansul clasic și atunci și-a descoperit vocația pentru artă. La vârsta de 15 ani, ea a descoperit cât de mult îndrăgește actoria când a participat la primele sale audiții.

Gabriela a studiat la Liceul de Artă de la Institutul Național de Arte Plastice și a studiat teatrul. Frumoasa Gabriela a lucrat și ca model la o agenție de modă din Spania. Când a revenit în Mexic a început studiile de actorie la Centrul de Educație Artistică Televisa.

În prezent, actrița ține cursuri de perfecționare în actorie la „Stella Adler Studio” și la „LAByrinth Theatre Company”. De-a lungul carierei sale, ea a jucat în telenovele precum Mujer de madera (2004), Las dos caras de Ana (2006), Para volver a amar (2010), Esperanza del corazón (2011), Cachito de cielo (2012), A que no me dejas (2015), Por amar sin ley (2018), La usurpadora (2019), și La mexicana y el güero (2020).

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Urmărește telenovela Uzurpatoarea, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea Ricardo Leguízamo, în rolul lui Wilson Pontones în telenovela “Uzurpatoarea”

În articolul

Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:20
Fiul cel mare al lui Marc Anthony este îndrăgostit până peste cap. Tânărul sărbătorește doi ani de relație alături de iubita lui
Happy People • la 00:27
După marele concert marca RBD, Maite Perroni vorbește despre refuzul foștilor ei colegi, Poncho și Dulce
Happy People • ieri la 15:44
Povestea de dragoste apusă dintre frumosul actor Fernando Colunga și celebra Thalia
Happy People • ieri la 13:33
Zuria Vega arată spectaculos după două nașteri. Actrița din "Refugiul" impresionează cu silueta ei
Happy People • ieri la 11:03
Maite Peroni, apariție de senzație pe coperta Rolling Stone
Happy People • ieri la 09:36
La 61 de ani Maribel Guardia arată impecabil. Secretul din spatele unui corp perfect

PARTENERI

Antena 1
Au marcat o generație întreagă în rolurile din ''H2O: Just Add Water''. Cum arată acum Phoebe Tonkin, Claire Holt și Cariba Heine
Observator
Varianta mai contagioasă a coronavirusului se răspândește în România. Cazuri confirmate în București, Giurgiu și Suceava
Zu TV
Era și cazul! Gigi Hadid a dezvăluit numele fetiței. A fost o alegere inspirată?
Antena Sport
Un român a devenit faimos în toată lumea după ce a spart 27 de bănci şi a furat jumătate de milion de euro: "Se poate face orice, doar că există o problemă"
Antenastars
Theo Rose, dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit al surorii sale: „Mi s-a părut un gest deplasat și i-am zis că și-o încearcă aiurea”
Spynews
Horoscop marți, 26 ianuarie. Peștii vor avea parte de o schimbare în bine