Mert Yazıcıoğlu revine pe micile ecrane în serialul Kızıl Goncalar – Muguri roșii. Cum se va desfășura cariera actorului din Turcia

Publicat pe 13.12.2023 la 11:44 Actualizat pe 13.12.2023 la 13:00

Mert Yazıcıoğlu surprinde cu cel mai nou rol din cariera profesională. Actorul joacă în serialul Kızıl Goncalar – Muguri roșii, o producție care se așteaptă a fi un succes total.

actor poartă o șapcă și cămașă

Mert Yazıcıoğlu revine pe micile ecrane în serialul Kızıl Goncalar – Muguri roșii

Instagram

Numele lui Mert Yazıcıoğlu a apărut din nou în atenția fanilor datorită faptului că este un actor de succes. Recent s-a integrat în echipa seriei Kızıl Goncalar – Muguri roșii. În ultima perioadă s-a vorbit despre acesta pe plan personal, fiind legat de actrițele Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz.

Mert Yazıcıoğlu revine pe micile ecrane în serialul Kizil Goncalar – Muguri roșii

Actorul revine pe platourile de filmare alături de Özgü Namal și Özcan Deniz, astfel că va interpreta rolul Cüneyd Güneş. Din mediul online, cu precădere din comentariile fanilor se poate observa entuziasmul acestora. De-a lungul timpului, Mert Yazıcıoğlu nu a avut atât de mult noroc în ceea ce privește aparițile pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe pagina personală de instagram are peste 1 milion de prieteni virtuali și peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din cadrul proiectelor profesionale. Prima interacțiune cu lumea artistică a fost în 2011, însă un salt uriaș a fost făcut între 2013 și 2016, atunci când a jucat în serialul Karagül – Trandafirul negru, cu rolul Baran.

Citește și: Mert Ramazan Demir surprinde cu o fotografie de pe platourile de filmare. Cum a apărut actorul în mediul online

Cu toate că numele său a apărut de fiecare dată în proiecte importante, nu a strălucit pe plan profesional așa cum s-ar fi așteptat. Serialul Karagül – Trandafirul negru nu l-a poziționat pe o treaptă mai importantă în topurile realizate de către fani, arată seriesturkish.com. A avut un rol de protagonist în Umuda Kelepçe Vurulmaz ( 2016), însă acesta nu i-a adus succesul mult așteptat. Același lucru s-a întâmplat și cu serialul Mehmed Bir Cihan Fatihi ( 2018). În același an a urmat producția Bir Litre Gözyaşı ( Un litru de lacrimi) cu același deznodământ. Bir Annenin Günahı ( Păcatul unei mame) din 2020 și Darmaduman ( Zdrobit) din 2022, s-au clasat pe aceleași poziții de inferioritate.

Mert Yazıcıoğlu a continuat cu proiectul digital Ölü Zamanı și după o pauză îndelungată a revenit pe platourile de filmare în serialul Kizil Goncalar – Muguri roșii.

Mert Yazıcıoğlu, surprins de postările din vacanță ale fostei partenere Dilan Çiçek Deniz

Este de așteptat ca rolul pe care îl va interpreta Mert Yazıcıoğlu în perioada următoare să provoace tot soiul de întrebări pe rețelele sociale. Serialul spune povestea a doi oameni din culturi diferite. Nu este de mirare că actorul va avea o prestanță la fel de mare ca a lui Özcan Deniz sau Özgü Namal.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se află într-o vacanță împreună. Ce imagini surprinzătoare a publicat actrița în mediul online

În ceea ce privește relațiile sale amoroase, Dilan Çiçek Deniz care este fosta sa parteneră a apărut recent în mediul online alături de Kubilay Aka. S-a vehiculat că între cei doi ar exista o relație de iubire, dar se pare că sunt prieteni de foarte multă vreme. În schimb, a fost Mert Yazıcıoğlu cel care le-a apreciat postările de pe paginile de socializare.

Dilan Çiçek Deniz a reușit fără doar și poate să atragă atenția cu viața sa amoroasă după despățirea de Thor Saevarsson. A apărut la brațul lui Mert Yazıcıoğlu și apoi s-a lăsat fotografiată alături de Kubilay Aka. Cei doi au și jucat împreună în serialul Legea familiei. În ceea ce-l privește pe Mert Yazıcıoğlu, acesta își continuă cariera profesională.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu revine pe micile ecrane în serialul Kızıl Goncalar – Muguri roșii. Cum se va desfășura cariera actorului din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x